2777
2789
منظورت چیه؟

واقعا یعنی سیاه پوستا قشنگن؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یعنی اوباما قشنگه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا یعنی سیاه پوستا قشنگن؟

تو هر نژادی آدم زیبا وجود داره

و بله سیاهپوستا هم از این قائده مستثنی نیستن.

اگر کسی کل یه نژاد رو زشت میبینه این نژادپرستیه و خیلی زشته تو سال۲۰۲۶ داشتن این عقاید.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
تو هر نژادی آدم زیبا وجود دارهو بله سیاهپوستا هم از این قائده مستثنی نیستن.اگر کسی کل یه نژاد رو زشت ...

آره

خب چکار کنم به نظرم پوست سفید مهم ترین اصل زیباییه

بدن عضله ایی و هیکل درشت رنگ پوست شکلاتی 😍

واقعا شاید درست نباشه حرفم به عنوان یه زن متاهل ولی وقتی به اون حجم از عضله و قد بلند و.....فکر میکنی میفهمی مرد ایرانی نمیتونه تورو به خواسته هات برسونه بعد 5 سال به این نتیجه رسیدم...

من یه بار یه خانم سیاهپوست گردشگر رو دیدم. اینقدر ناااز بود که اصلا شبیه بهش رو تاحالا ندیدم

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد