2777
2789
آرهخب چکار کنم به نظرم پوست سفید مهم ترین اصل زیباییه

پوست هرچقدر سفیدتر باشه مقاومتش کمتره و زودتر خراب میشه، زودتر هم پیر میشه

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا حالا سیاهپوست هم باشه مگه چیه انقدر عجیب غریب رفتار میکنید

رفتار شماها عجیب تره

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

سیاهپوستی نکنه ک بهت برخورد🤧

نه نیستم ولی حتما باید به خودم توهین بشه که ناراحت بشم؟ نژادپرستی احمقانست

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بر فرض که باشه ، رو خودتون کار کنید ایت تفکرات عقب افتاده رو لااقل به بقیه نگید

🤮

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

نه نیستم ولی حتما باید به خودم توهین بشه که ناراحت بشم؟ نژادپرستی احمقانست

🤮

رفتار شماها عجیب تره

تو فیلم بامداد خمار یه سیاه پوست هس برو ببین زیبا نیس یا ملکه تاریکی ها واقعا اونا هم افراد زیبا دارن رنگ پوست سیاه باعث میشه چشم ها بهتر دیده بشن راستش من تو عمق چشماشون غرق میشم دقیقا مثل یه شعر لطیف می مونه توصیف دیگه ای ازش ندارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

رفتار شماها عجیب تره

از نظر اروپایی ها هم ماها فقط یه مشت کله سیاه کثیفیم، این حرف به نظرت عجیب نیست؟

😂😂😂چرا کثیف حالا؟

معتقدن خاورمیانه ای ها و هندی ها دیر به دیر حموم میرن و غذاهاشون کثیفه. کلا ذات غذاهای مارو چون خیلی چیزا رو باهم قاطی میکنیم کثیف میدونن