2777
2789
آرهخب چکار کنم به نظرم پوست سفید مهم ترین اصل زیباییه

پوست هرچقدر سفیدتر باشه مقاومتش کمتره و زودتر خراب میشه، زودتر هم پیر میشه

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا حالا سیاهپوست هم باشه مگه چیه انقدر عجیب غریب رفتار میکنید

رفتار شماها عجیب تره

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

سیاهپوستی نکنه ک بهت برخورد🤧

نه نیستم ولی حتما باید به خودم توهین بشه که ناراحت بشم؟ نژادپرستی احمقانست

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بر فرض که باشه ، رو خودتون کار کنید ایت تفکرات عقب افتاده رو لااقل به بقیه نگید

🤮

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

نه نیستم ولی حتما باید به خودم توهین بشه که ناراحت بشم؟ نژادپرستی احمقانست

🤮

رفتار شماها عجیب تره

تو فیلم بامداد خمار یه سیاه پوست هس برو ببین زیبا نیس یا ملکه تاریکی ها واقعا اونا هم افراد زیبا دارن رنگ پوست سیاه باعث میشه چشم ها بهتر دیده بشن راستش من تو عمق چشماشون غرق میشم دقیقا مثل یه شعر لطیف می مونه توصیف دیگه ای ازش ندارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

رفتار شماها عجیب تره

از نظر اروپایی ها هم ماها فقط یه مشت کله سیاه کثیفیم، این حرف به نظرت عجیب نیست؟

😂😂😂چرا کثیف حالا؟

معتقدن خاورمیانه ای ها و هندی ها دیر به دیر حموم میرن و غذاهاشون کثیفه. کلا ذات غذاهای مارو چون خیلی چیزا رو باهم قاطی میکنیم کثیف میدونن