2777
2789

نشونه ی خوبیه عزیزم که از ساده ترین چیزها هم تحریم میشیم...تو جنگ ۱۲ روزه ازین خبرا نبود چون خیال ها تخت بود که مردم پشتشونن،،اما الان فقط ترس ترس ترس از مردم بی سلاح...

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نشونه ی خوبیه عزیزم که از ساده ترین چیزها هم تحریم میشیم...تو جنگ ۱۲ روزه ازین خبرا نبود چون خیال ها ...

قطعا خود ما مقصریم که کار به اینجا کشیده شده مبارزه برای حقوق طبیعی برای دنیایی فراتر از جهان سومه

قطعا خود ما مقصریم که کار به اینجا کشیده شده مبارزه برای حقوق طبیعی برای دنیایی فراتر از جهان سومه

همه ی جهان اول ها این مراحلو سپری کردن...ما هم سپری میکنیم

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
2790
2778
2791
2779
2792