سلام وقتتون بخیر٫٫یه سوال داشتم که من با یه اقایی اشنا شدم نزدیک یک ماه بود!البته پارسال هم اشنا شده بودیم و زیاد به دلم ننشسته بود و بیخیالشم شدم.تا اینکه امسال قسمت شد دوباره همو دیدیم و دیدم که خیلی فرق داره پخته تر جذاب تر...بگذریم.
سه روز پیش اومده بود پیش خانوادش و همون روز همو دیدیم حالا هرروز تو اوضاع درگیری باهم حرف میزدیم قرار شد ۱۲روز بمونه پیش خانوادش.حالا سه روز پیش دیدم از صبح بهم زنگ نزده هی منتظر شدم تا ساعت هفت زنگ زدم دیدم گوشیش خارج از دسترس. بعدش دیدم یهو گرفت وقتی جواب داد گفتم کجایی سلام و احوالپرسی کرد هییییچ جوابی ندادم دوباره پرسیدم کجایی.خیلی بهم برخورده بود ک چطوری از صبح ازم تونسته بیخبر بمونه .گف اومدیم با شکار و اینحرفا ک بهش گفتم دیگه بهم زنگ نزن وقطع کرد چن بار زنگ زد جواب دادم که برو همونجا که خوش بودی دوبار معذرت خواهی کرد گف نمیبخشی گف چرا ببخشم .گف پس هیچی خدافظ..تو چت که خیلی ادعا میکرد مثلا بحث میکردیم انقد اصرار میکرد دیدم اصلا اصرار نکرد پاپیچ نشد .دیشیبم ک پیاماییکه نرفته بود تو اینمدت که قطع بود همه چی رفته بود رو گوشیش پیام داد آشتی ؟گفتم از دیروز سعی نکردی ازدلم در بیاری ارزش ندادی ب نگرانیم ناراحتیم گف ک خاستم در بیارم تو نذاشتی گفتم مطمعنی؟اگه میخاستی در اورده بودی و دیگه هیچ پیامو زنگی نزده ینی جدن انقد رابطه به مو بند بود؟