2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین

121 بازدید | 5 پست

سلام وقتتون بخیر٫٫یه سوال داشتم که من با یه اقایی اشنا شدم نزدیک یک ماه بود!البته پارسال هم اشنا شده بودیم و زیاد به دلم ننشسته بود و بیخیالشم شدم.تا اینکه امسال قسمت شد دوباره همو دیدیم و دیدم که خیلی فرق داره پخته تر جذاب تر...بگذریم.

سه روز پیش اومده بود پیش خانوادش و همون روز همو دیدیم حالا هرروز تو اوضاع درگیری باهم حرف میزدیم قرار شد ۱۲روز بمونه پیش خانوادش.حالا سه روز پیش دیدم از صبح بهم زنگ نزده هی منتظر شدم تا ساعت هفت زنگ زدم دیدم گوشیش خارج از دسترس. بعدش دیدم یهو گرفت وقتی جواب داد گفتم کجایی سلام و احوالپرسی کرد هییییچ جوابی ندادم دوباره پرسیدم کجایی.خیلی بهم برخورده بود ک چطوری از صبح ازم تونسته بیخبر بمونه .گف اومدیم با شکار و اینحرفا ک بهش گفتم دیگه بهم زنگ نزن وقطع کرد چن بار زنگ زد جواب دادم که برو همونجا که خوش بودی دوبار معذرت خواهی کرد گف نمیبخشی گف چرا ببخشم .گف پس هیچی خدافظ..تو چت که خیلی ادعا میکرد مثلا بحث میکردیم انقد اصرار میکرد دیدم اصلا اصرار نکرد پاپیچ نشد .دیشیبم ک پیاماییکه نرفته بود تو اینمدت که قطع بود همه چی رفته بود رو گوشیش پیام داد آشتی ؟گفتم از دیروز سعی نکردی ازدلم در بیاری ارزش ندادی ب نگرانیم ناراحتیم گف ک خاستم در بیارم تو نذاشتی گفتم مطمعنی؟اگه میخاستی در اورده بودی و دیگه هیچ پیامو زنگی نزده ینی جدن انقد رابطه به مو بند بود؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولین بار معذرت خواهی کرده گفته کجا بوده شما ی کم کنار میمونی اونم بیرون بوده فردا زندگی همین قرار باشه سر زنگ جواب ندادن قهر بشه نمیشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وقتی بچگانه رفتار میکنی بله،شما متوجه شدین کجاست دیگه این بازیارو نداشت اگ تکرار کرد میتونستی اینجور ...

از شب گذشتش که ۸شب بود حرف زده بودیم تا شب روز بعدش ازش خبر نبود من واقعا ترسیده بودم گفتم حتما تصادف کرده هزار جور فکر.انتظار انقد بیخیالی و بی مسئولیتی نداشتم ک میبخشی ببخش نمیبخشی خدافظ

اونم واسه ادمیکه خیلی اصرار میکرد باهم باشیم نمیذارم ناراحت شی اینکارش ب این رفتارش نخورد اصلا واسه همین بهم برخورد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792