2789
عنوان

مادر س‌ی‌گ‌ا‌ر

642 بازدید | 20 پست

بهنظر شما مادری که سیگار میکشه مادر بدیه؟

یا باید این قضیه رو از بچهها پنهون کرد با بهشون گفت؟

شوهرتون یا جامعه اذیتتون نمیکنن با قضاوت کردن؟ یا خانواده تون پذیرفتنتون؟

ببخشید اگه کسی تجربهی یا قلیون و سیگار توی شیردهی داره، میشه لایک کنه؛ من درخواست بدم، سؤال دارم.

و خدایی که به شدت کافیست 

خواهش میکنم تایپک آخرم گزارش بزنید مخام تک تک تایپکام حذف کنم همسرم فهمیده تو نی نی سایتم برام بد میشه

دعاتون میکنم خدا خیرتون بده

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

چرا مادر بدی باشه؟

فقط برای بچه بدآموزی داره ممکنه بره سمتش

نباید جلوی بچه کشید

البته سلامتی مهمتره پس بهتره ترک کنه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم تایپک آخرم گزارش بزنید مخام تک تک تایپکام حذف کنم همسرم فهمیده تو نی نی سایتم برام بد می ...

چشم عزیز دلم ایشالا اتفاقی نمیافتد نگران نباش

و خدایی که به شدت کافیست 

اصولا کاری پنهون میکنیم که درست نباشه

اگه قلیون و سیگار پنهون کردی پس بدون باید بذاری کنار

من جلو خانوادمم میکشیدم ولی دیدم در شان من نیست شاید کار زشتی نباشه ولی در شان من نبود

۴ ساله کلا ترک کردم

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

میدونی امروز بهش فکر کرده بودم

ب پدری ک معتاد سیگاره نمیگیم پدر بد چرا ب مادر ک سیگار بکشه بگیم بد

اما اگه تو دوره بارداری شیردهی سیگار بکشه خودخواه بشدت

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد