گوگل و واتساپ که وصله تلگرامم پروک سی پیدا کنید وصله گوگل بزنید پروک سی تا یکیش وصل بشه
بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
بچها نمیشه لینک پروک سی گذاشت برید از کانالای پروک سی که داشتید بزنید یکیش ضعیفم باشه وصل شه خوبه گوگل بزنید پروکس ی
بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده