2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

95 بازدید | 10 پست

سلام خوشگلا.. من تو ۳۸ هفته و ۱ روزم .. زایمانم هم اگه خدا بخواد طبیعی هستش.. میشه راهنماییم کنید برای زایمان راحت چه کارهایی انجام بدم؟؟

بعد اینکه من هنوز هیچ دردی ندارم.. همون ماه دردی که داشتم قبلاً تو این هفته ها اصلا ندارم... ۵ روز پیش هم که معاینه کرد دکترم منو دهانه رحمم کاملا بسته بود...

اگه میشه تجربه هاتونو بگین تا زودتر زایمان کنم .. نمیخوام تا ۴۰ هفته طول بکشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟  

دردات که شروع شد به جای جیغ زدن زور بزن هرجا نتونستی زور بزنی دم و باز دم عمیق باعث میشه دردت کم تر بشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با این روشی که گفتم۷ساعت زودتر از ساعتی که دکتر گفت زایمان کردم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
دوش آب گرممم.پله بالا پایین کن

دوش آبگرم و رابطه و پیاده روی دارم...ولی اصن تاثیر ندارع انگار 🚶🚶

نه دردی نه انقباضی هیچی زیر آب گرم اسکات هم میزنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35