2777
2789
عنوان

طلاق

1134 بازدید | 45 پست

مگه روال طلاق ۳ تا ۶ ماه نیست؟ پس چرا کارای طلاق برادرم داره اینقدر زود جلو میره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

طلاق توافقی زودتر انجام میشه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خوبه یا بد

معلومه که بده حداقل طول بکشه شاید فرجی بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
طلاق توافقی زودتر انجام میشه

کتی شنیدم توافقیم شده سه ماه

😞😞😞حتمادوستنداری طلاق بگیری

برادرم و خانومش دارن جدا میشن با دو تا بچه طول بکشه شاید فرجی بشه

کتی شنیدم توافقیم شده سه ماه

نه عزیزم بستگی داره کدوم شعبه کارت بیفته اما با وکیل راحت انجام میشه نهایتا یک ماهه البته مورد بیشتر هم داشتیم به خاطر شلوغی شعبه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
توافقی زود انجام میشه وگرنه بقیه رو که هی الکی طولش میدن چند بار مشاوره میفرستن 

توافقی هم شده سه ماه نه اینجوری تو دو هفته سه جلسه رفتن