2789
عنوان

مادری س‌یگار

472 بازدید | 33 پست

بهنظر شما مادری که سیگار میکشه مادر بدیه؟

یا باید این قضیه رو از بچهها پنهون کرد با بهشون گفت؟

شوهرتون یا جامعه اذیتتون نمیکنن با قضاوت کردن؟ یا خانواده تون پذیرفتنتون؟

ببخشید اگه کسی تجربهی یا قلیون و سیگار توی شیردهی داره، میشه لایک کنه؛ من درخواست بدم، سؤال دارم.

و خدایی که به شدت کافیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا دوست سیگاری دارم که بچه هم دارن مادر های خیلی دلسوزی هستن فرقی با مادرهای دیگه ندارن. شیرخشک میدن البته. بارداری هم نمیکشیدن. جلو بچه هاشونم نمیکشن یه عادت و وابستگیه چیز خیلی حادی نیست که شخصیت آدم رو نشون بده خوب

غم انگیز نیست که ادم در جوانی دنبال گور بگردد؟

در زمان شیردهی و بارداری حذف باید بشه

اگه جوری استفاده بشه که روی سلامت اطرافیان تاثیر بذاره مخصوصا بچه ها این خودخواهیه

ولی بنظرم بعد از شیر دهی و توی فضایی که بقیه هم استفاده کنند و بچه ها نباشن اگه خیلی علاقه داشته باشی اوکیه

به کسی آسیب نمیزنی

من دوتا دوست سیگاری دارم که بچه هم دارن مادر های خیلی دلسوزی هستن فرقی با مادرهای دیگه ندارن. شیرخشک ...

ربطی به دلسوزی نداره

پدر یا مادری که دچار اعتیاد باشه ، تبدیل به بهونه ای مناسب برای اون فرزندش میشه که سمت هر اعتیادی بره

حداقل چشمتون رو باز کنید.

در زمان شیردهی و بارداری حذف باید بشه اگه جوری استفاده بشه که روی سلامت اطرافیان تاثیر بذاره مخصوصا ...

ممنونم از لطفتون و راهنمایی تون عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست