2777
2789
عنوان

خسته شدم.

256 بازدید | 22 پست

بچه ها سلام.مدتیه احساس میکنم پسری که پنج ساله باهاش رابطه دارم دیگه تمایلی ب ارتباط با من نداره و هر بار ک شکایت میکنم میگه شرایطت اجازه نمیده بیشتر وقتتو بگیرم و از این حرفا..ولی همه ش بهونست.امروزم بهونه گرفت نیومد همو ببینیم به این خاطر ک من 5.5عصر گفتم میتونی6 بیای کافه!!!در جواب بهم گفت الان میگی اخه من نمیدونم اصلاح نکردم حموم نکردم نمیرسم باشه برا بعد امروز نمیشه!بعد یساعت زنگ زد گفت من نیمساعت دیرتر مثلا 6.5چرا نگفتی بیام پس؟گفتم تو میگی باشه برا بعد بعد من بگم یساعت دیگه میومدی اخه؟؟؟کلافه شدم از دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی:)💟نمیدونم خب بهش بگو اگه نمیخوای ادامه بدیم رک بگو وقتمو تلف نکن

بعدشم اگه دوسش داری خدای نکرده خواستین تموم کنین میتونی ماه ها از زندگیتو هدر بدی پای غصه خوردن یا بی خیال باشی و فراموش کنی

اين حرفايي كه زديو به خودش بزن!

خب زدم هزار بار میگه نه تو اشتباه میکنی اصلا اینطور نیست و یجوری از خودش رفع مسوولیت میکنه.اصلا از صبح تا شب یکبار پیام نمیده بهم 

بعدپنج سال هیچ اقدامی نداشت؟؟ چندسال تفاوت سنی دارین؟! حرفاش یجورایی بهونه اس شاید هم تویجورایی غر ...

خب من شرایطش رو قبول ندارم هنوز.خودمم الان واسه ازدواج زودمه 

خب زدم هزار بار میگه نه تو اشتباه میکنی اصلا اینطور نیست و یجوری از خودش رفع مسوولیت میکنه.اصلا از ص ...

خب توهم مثله خودش رفتار كن ببين چيكار ميكنه 

اگه كاري نكرد فكر كنم بهتره كلا بيخيال رابطه بشي!

خب راست ميگه ٦/٥گفتي هفت بيا كافه معلومه كه نميشه

پس چرا خودش نگفت یه ساعت دیگه میتونم بیام.یهو گفت امروز رو بیخیال!

بعد میگه بخاطر اینکه خودت تو درد سر نیفتی گفتم !میگه تو واسه همه قرار میزاری میری بیرون بمن ک میرسی وقت نداری اخه این حرفشو کجای دلم بزارم.حالا دلش از این پره هفته پیش یساعت با دوستم بودم