2777
2789
عنوان

مراقبت های موی فر

55 بازدید | 13 پست

اگه موهات فره یا فر زدی اینارو بدون تا موهای قشنگی داشته باشی👩🏻🦱

۱_شستشوی زیاد موها ممنوع❌

شستشوی زیاد باعث خشکی مو میشه و موی فر یا فرشده در حالت طبیعی خشک هست، یک مقدار چربی کف سر برای مو لازمه، هر ۳یا۴ روز شسته بشه موها✅

۲_از شامپوی فری سولفات استفاده بشه✅

۳_حتما از ماسک مو استفاده بشه داخل حمام، ماسک بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی مو باشه، بعداز اتمام زمان، برای شستن ماسک مو نباید کامل شسته بشه مثل شامپو❌

باید ماسک روی مو باشه✅

۴_موی فر یا فرشده نباید وقتی خشکه، شونه بشه، شانه زدن مو فقط در حمام یا وقتی ک مو خیس است✅

۵_برای خشک کردن مو حوله رو زیاد به موها نمالید این کار باعث وز شدن فر ها میشه

۶_بعد از حموم وقتی هنوز موها خیس هستند، کرم موی مخصوص موی فر استفاده کنین حتما✅

۷_هر چیزی که به موها میزنین مثل کرم، موس، ژل خیس و...

به حالت اسکرانچ باشه(موهارو به سمت بالا مشت کنین)

۸_بهتره که موی فر خودش خشک بشه و از، سشوار برای خشک کردن استفاده نشه ولی اگر به هر دلیلی خواستین از، سشوار استفاده کنین از سری دیسپانسر استفاده بشه✅

۹_رو بالشتی تون حتما ساتن یا ابریشم باشه ✅

۱۰_اگر میخواین فر موهاتون مرتب باشه و اصلا وز نشه از کلاه ابریشمی موقع خواب استفاده کنین✅

برای قشنگی موهات رو من حساب کن🍀

درست نیست این توصیه ها.

ماسک نباید روی مو بمونه مخصوصا برای موهای با تخلخل پایین چون مو بیلدآپ میشه و به مرور خشک تر.

شامپو هم باید سولفات دار باشه برای کف سر حداقل هفته ای یکبار مخصوصا اگر ماسک و کرم مو و این طور چیزا استفاده میکنید.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهای من وز شده سوخته بخاطر اتو زیاد چیکارکنم

با تراپی تا حد زیادی موهاتون احیا میشه و خشکی و وز، موهاتون برطرف میشه

درست نیست این توصیه ها.ماسک نباید روی مو بمونه مخصوصا برای موهای با تخلخل پایین چون مو بیلدآپ میشه و ...

کاربر گرامی من از روی علم و تجربه میگم

اینکه میفرمایین شامپو باید سولفات دار باشه، برای موی کراتین شده س نه موی فر، موی فر در حالت طبیعی خشکه

موی فرشده با مواد شیمایی که مواد باعث خشکی مو میشن

برای این تیپ مو یک مقدار چربی کف سر لازمه که به ساقه مو برسه و مانع از، خشکی زیاد و در نهایت کات شدگی مو بشه

موی فرشده حتما باید از شامپوی فری سولفات استفاده بشه

طبق گفته خودتون ماسک نباید روی مو با تخلخل پایین بمونه، موی فر موییه با تخلخل بالا

پس لازمه ماسک روی مو باشه

درست نیست این توصیه ها.ماسک نباید روی مو بمونه مخصوصا برای موهای با تخلخل پایین چون مو بیلدآپ میشه و ...

راس میگن من موهام فره . موی فر خودش ذاتا خشکه و اگر فقد شامپو بزنی بیای بیرون موهات افتضاح میشه و خشکیش دوبرابر

حتما باید ی ماسک استفاده کنی که احیا کنه موها رو

کاربر گرامی من از روی علم و تجربه میگماینکه میفرمایین شامپو باید سولفات دار باشه، برای موی کراتین شد ...

علم و تجربه:)))))))

مو میتونه فر باشه و همچنان چرب باشه. چون مربوط به ترشحات غده های چربی کف سره.

تخلخل مو هم ربطی به حالتش نداره مربوط به میزان باز و بسته بودن کوتیکول هاست.

در ضمن اون موی کراتین شده است که اتفاقا توصیه میشه فری سولفات استفاده بشه ولی اون هم نه همیشگی.

ساده ترین چیز ها رو نمیدونی و به دیگران توصیه نامه هم مینویسی؟

در ضمن شامپوی فری سولفات توی بعضی ها میتونه باعث اگزاما و حسایت هم بشه و ph کف سر رو درست تنظیم نکنه.

تراپی سرد دیگخودمم میتونم انجام بدم نه؟

تراپی سرد مخصوص موی فره

که موندگاری کمتری داره نسبت به تراپی همراه با اتو کشی

اگه موهاتون فر نیست

پروبوتاکس با اتوکشی رو پیشنهاد میکنم که جذب مواد بیشتر و تاثیر و موندگاری بیشتری هم داره

اما کاری که خودتون میتونین انجام بدین استفاده از ماسک مو داخل حمام

روغن تراپی ۲ ساعت قبل از حمام

راس میگن من موهام فره . موی فر خودش ذاتا خشکه و اگر فقد شامپو بزنی بیای بیرون موهات افتضاح میشه و خش ...

منم موهام فره. ربطی نداره کف سر ممکنه همچنان چرب باشه و حتما شامپوی سولفات دار میخواد. حالا شما میتونی به ساقه نزنی فقط کف سر رو بشوری.

اصلا تمام برند های مخصوص موی فر شامپوی کلاریفایینگ دارن به همین منظور که مو و کف سر پاکسازی بشه. این کاربر معلوم نیست از کجا اومده که اینارو نمیدونه.

در مورد زدن ماسک هم اگر دقت کنی نوشتم که نباید روی مو باقی بمونه. نه این که کلا نزنی.

با توجه به اظهار نظر های سایر صاحب نظران

✅لازمه بازم بگم ماسک مو رو پس از تایم مکث کامل نشورین از رو موهاتون مثل شامپو❌

پس از تایم مورد نظر که ماسک روی مو بود مرحله بعدی آبکشی موهاست. در این مرحله معمولا بهتر است آبکشی بهصورت کامل اما بدون دخالت دست، صورت بگیرد. از چنگ زدن و شستن موها با دست خودداری کنید.✅

بعد از آبکشی، کمی حس لیزی بر روی موها باقی میماند که طبیعی است و سعی نکنید آن را برطرف کنید.✅

دوستان عزیز برخلاف شامپو که کامل باید از روی مو شسته بشه

ماسک مو بعد از ابکشی موهارو لیز میکنه

سعی نکنین با شستن زیاد اون لیز بودن رو رفع کنین

۸۰_۹٠درصد ماسک از روی موهاتون شسته بشه کافیه

مقدار خیلی کمی از ماسک که روی مو مونده و توی شستشو رقیق شده

با تماس حوله هنگام گرفتن اب مو از مو خارج و پاک میشه