2777
2789
عنوان

گوگل اومد

279 بازدید | 26 پست

باز شد

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهههههه گوشی تون رو بذارید حالت پرواز درست میشه میارهههه😍😍😍

karzar.net/282737 وصل نت امضا کنید پلیز این همه آدم نون شون اجر شده کاربری ۴ سالمو ترکوندن ۲۰۲۶ با ترکیدن کاربریم شروع شد متاهل نیستم ولی متعهدم آقایون در خواست دوستی ندین 💍عاشق سفر و طبیعت و جنگل و بارون وووو دریااااا 🐋تو نی نی سایت ارزش آدما به سال عضویت شون هست 🥲🤣عاشق پرنده هام خصوصا قو🦢هنوزم قاصدک دیدم آرزو میکنم 🏵هنوزم بارون میاد آرزو میکنم 🌧هنوزم هواپیما رد میشه تا محو شدنش بهش زل میزنم ✈تسلیم نمیشم چون یه قهرمان تو بهشت دارم ☄مامانی همیشه به یادتم میدونم همراهمی همیشه وجودتو حس میکنم 🌬 بدون اون نمیشه ولی شد خودم خودمو نجات دادم نه یارر🌞الانم یه آدم جدید اومده تو زندگیم امیدوارم نیمه گمشده ام باشه🌏داداشم زندگی منن خدا بهشون عمر طولانی بده⭐درسته بچه آخرم ولی میخوام اول از زودتر بمیرم🙃

نه

برا من بازه

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند