خونه ی ما فرمانیه هست می خوایم اسباب کشی کنیم یه خونه ی بزرگتر بگیریم من میگم تو همین فرمانیه بگیریم ولی مامانم میگه بریم فرشته
الان چیکار کنیم ؟
یه عدد دختر با آرزو های بلند با موهای خرمایی و چشمای عسلی و گونه های سرخ🤭دانشجوی داروسازی 💊کاش قبل از اینکه حرفی بزنیم عواقب حرف مون هم فکر کنیم🙃کلمات بیشتر از گلولهها آدم کشته اند❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه عدد دختر با آرزو های بلند با موهای خرمایی و چشمای عسلی و گونه های سرخ🤭دانشجوی داروسازی 💊کاش قبل از اینکه حرفی بزنیم عواقب حرف مون هم فکر کنیم🙃کلمات بیشتر از گلولهها آدم کشته اند❤️🩹
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
فرمانیه و فرشته هردوشون جاهای خوب و اشرافی هستنفکر کنم فرشته اشرافی تر و گرونتر باشه
ولی خیلی شلوغه