2777
2789
راضی هستی ؟خیلی سخت بود من رشته م ریاضیه دوست دارم کنکور تجربی شرکت کنم توی تاپیک آخرم نوشتم میشه لط ...

راضیم رشته خوبیه درستش هم جالبه علاقه من حقیقتش نبود من زمینه تکنولوژی شاید برنامه نویسی رو بیشتر دوست داشتم ولی خب بحث درآمد برام خیلی مهم و مطرح بود استقلال مالی مهمه

الان میام تاپیک اخرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضیم رشته خوبیه درستش هم جالبه علاقه من حقیقتش نبود من زمینه تکنولوژی شاید برنامه نویسی رو بیشتر دو ...

من دقیقا برعکس شمام عاشق کارها و چالش های سختم حتی اگر توش پول زیادی نباشه راستش مشاور به من گفت روی کنکور و رشته IT تمرکز کنم چون برای مهاجرت هم خوبه ولی من الان دارم بیرون دوره میگذرونم دوره کار با کامپیوتر ، پایتون و برنامه نویسی رو گذروندم برای بعد از عید کلاس رباتیک ثبت نام کردم چون گفتن پیش زمینه برنامه نویسی رباتیک هست بعد از همه اینا با خودم میگم من که بیرون دوره گذروندم برای چی دانشگاه هم به رشته مربوط به تکنولوژی و کامپیوتر بردارم

در هیاهوی جهان در خلوت خود گمشده ام🕰️🤎

من دقیقا برعکس شمام عاشق کارها و چالش های سختم حتی اگر توش پول زیادی نباشه راستش مشاور به من گفت روی ...

خیلی راه مهاجرت خوبی داره اینکار اگر علاقه مند باشی به ای تی عالیه و مهاجرت هم هدف مهمیه

بخش مالی داستان تو ایران خیلی خب اختلاف داره ی برنامه نویس جونیور تا چندین سال نهایت الان ۲۰ میلیون ماهی در میاره

ولی اگر حاضر به تلاش باشی برا خودت رزومه ایجاد کنی تو گیت هاب مثلا پروژه های متعدد بسازی میتونی به وسیله همین رزومه اپلای کنی بری جلو

حقیقتش برا من ی موضوع دیگه هم بود من اصن علاقه ای به ازدواج نداشتم دوس داشتم کاملا مستقل بتونم زندگی بزارم برا خودم بخشیش هم این بود

تا الانم مسیر جالبی رفتی پایتون شروع خوبیه سعی کن الان با یوتیوب مخصوصا اینکه سال دوازدهمی یکمم تو مسیر ai قرار بگیری از ساده تر شروع کن موضوعاتی مثل پرامپت نویسی اینا کمک کنندن