بچه ها واقعا خسته شدم از یبوست شدیددددددددددددد الو میخورم اب میخورم یه مدت رعایت میکنم دوباره اینطوری میشم روده هام خیلی خشکه کسی تجربه مشابه داشته خیلی هم روده هام درد میکنه😭😭😭😭
منم مثلتم منم اکثر وقتا شکل دفع دارم ۴روزه شدید شده
دیگر به راستی میدانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم میشکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی میگذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همیشه داشتم و بعضی وقتا دارم راه درمانش تحرک داشتن و آب زیاد خوردن ۲ لیوان آب گرم ناشتا قبل هر وعده سبزیجات با روغن زیتون خوردن و میوه خوردن در طول روز و شبا روغن زیتون خوردن بود برای من
برای صبحانه هم نان جو میخورم با بقیه چیزا .. خیلی بهتر سده
دکتر رفتی؟ آزمایش و سونو اینا دادی؟ مشکل خاصی نداری؟
باید آب زیاد بخوری ورزش کنی اعصابت هم آروم باشه خوراکی های حاوی فیبر بخوری روغن زیتون هم خیلی خوبه همه اینارو باید همیشه انجام بدی نه اینکه یه مدت انجام بدی دوباره ول کنی