2777
2789
عنوان

احساس کمبود شدید

84 بازدید | 10 پست

سلام من در ظاهر زندگی خوبی دارم ولی اصلا از نظر عاطفی تامین نمیشم یعنی حتی شوهرم دست منو نمیگیره با من رابطه نداره جا خوابش جداست متاسفانه من با شوهرم کار میکنم و اگه جدا بشم کارمو از دست میدم و میدونم منو برای طلاق خیلی خیلی خیلی اذیت میکنه به خودش سربسته میگم میگه سرم شلوغه درگیری فکریم بالاست منم قبول دارم درگیری کاری بالایی داره ولی نداشتن رابطه را نمیپذیرم چکار کنم راهی جز طلاق دارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ی براورد کن با خودتمزایا معایب اینجور ک میگی میخونه هاحتی انگار مزایاش بیشتر...

اره منم هر چی به خودم میگم فکر کن طلاق گرفتی با هم خونه زندگی میکنی فایده نداره اعتماد بنفسم له شده

خوبه کلاهت قاضیه بعدش له تر میشه یجور دیگه حلش کن و پذیرش

چطور بپذیرم واقعا سخته منم عشق میخوام محبت میخوام

گاهی تصمیم میگیرم بهش پیام بدم دیگه نمیخوامت دیگه دوستت ندارم به چه دلایلی

چطور بپذیرم واقعا سخته منم عشق میخوام محبت میخوام گاهی تصمیم میگیرم بهش پیام بدم دیگه نمیخوامت دیگه ...

میدونی شما نگاه ب دورو برت و ظاهر بقیه میکنی فکر میکنی همه دارن باعشق حال میکنن تو عقب موندی...

نمیگم درستش نکن میگم واقع بین باش ...

میدونی شما نگاه ب دورو برت و ظاهر بقیه میکنی فکر میکنی همه دارن باعشق حال میکنن تو عقب موندی...نمیگم ...

سینما رستوران کافه همه جا میریم ولی عشق نیست رابطه زناشویی نیست همش فکر میکنم من دوست نداشتنی هستم جالبه ازدواجمون ۶ سال طول کشید!