eliem مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 37 عنوان بارداری 167 بازدید | 23 پست سلام دوستان من ۴ روز تاخیر پریود داشتم صبح بی بی چک زدم هاله کمرنگ افتاد آزمایش دادم عدد بتام ۲۰ بود به نظرتون باردارم یا نه؟ 1404/10/28 | 15:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فردا22 عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 862 نمیدونم یه هفته بعد هم بی بی چک بردار اون موقع مطمئن تره کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی
leily2001 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 234 بله احتمالا دیر تخمک گذاری اتفاق افتاده ۲ روز دیگه اگه میتونی باز آز بده اگه دو برابر شده مقدار بتا اوکی اگه نبود حتما یه سونو برو حدای نکروه خارج رحم نباشین اگه همه چی اوکی بود دیگه نگران نباش احتمالا همون تخمک گذاری دیر بوده
eliem مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 37 نمیدونم یه هفته بعد هم بی بی چک بردار اون موقع مطمئن تره لک قهوه ای هم دیدم ولی خیلی کم
eliem مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 37 بله احتمالا دیر تخمک گذاری اتفاق افتاده ۲ روز دیگه اگه میتونی باز آز بده اگه دو برابر شده مقدار بتا ... خیلی نگرانم بردم دکتر گفت با این بتا احتمالا در حال سقطهدو روز دیگه دوباره آزمایش بده
leily2001 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 234 خیلی نگرانم بردم دکتر گفت با این بتا احتمالا در حال سقطهدو روز دیگه دوباره آزمایش بده نگران نباش عزیزم توکل کن به خدا همون دو روز بعد باز آز بده ببین چطوریه ان شا الله خبر سلامتیش اصلا نمیشه هیچکی رو مقایسه کرد من بتام هم خوب بود بود ولی سقط شد ولی یکی توی مطب دکتر میگفت از اول تا آخر زایمانش کلا ۱۲ روز عقب بوده
eliem مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 37 چندمه سیکل اقدام داشتی؟ تقریبا هر یه شب یا دو شب در میون بعد پریودی اقدام داشتم یه دختر ۶ ساله دارم ۸ ماهه تو اقدامم ولی یکی از لوله هام بسته س خیلی امیدوارم حامله باشم
fr88 عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 264 اره نزدیک ۸ماهه تو اقدامم بزار یک هفته ده روز بگذره از پریودت دوباره برو آزمایش دارویی چیزی مصرف میکنی؟
eliem مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 37 بزار یک هفته ده روز بگذره از پریودت دوباره برو آزمایش دارویی چیزی مصرف میکنی؟ کم کاری تیروئید دارم صبحا ناشتا لووتیروکسین فقطرفتم دکتر بهم قرص یا شیاف پروژسترون نداد اصلا نمیدونم چرا
eliem مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 37 نگران نباش عزیزم توکل کن به خدا همون دو روز بعد باز آز بده ببین چطوریه ان شا الله خبر سلامتیش اصلا ... مرسی عزیزم انشالله قسمت جفتمون
تمنااا8تنهااا عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 2582 تقریبا هر یه شب یا دو شب در میون بعد پریودی اقدام داشتم یه دختر ۶ ساله دارم ۸ ماهه تو اقدامم ولی یکی ... انشاالله ک بارداریمنم اقداممبعد پریودیم از ۱۱ تا ۱۹ دی اقدام داشتمموعدم ۲ بهمنهفک کنم خیلی زود اقداممو تموم کردم نه؟
fr88 عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 264 کم کاری تیروئید دارم صبحا ناشتا لووتیروکسین فقطرفتم دکتر بهم قرص یا شیاف پروژسترون نداد اصلا نمیدونم ... گرمی جات بخور رحمت گرم نگه دار ارده و شیره خیلی جوابه