nihan28 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1708 عنوان ی لحظه بیاین 44 بازدید | 4 پست رفتم دوش گرفتم ی دستم اتل بستم خودمم تنهام توخونه 😔یهو وسط دوش. گرفتن ی درد شدید پیشونی و سرگرفتم گفتم الان ازحال میرم😞یه دفعه اینجورشدم اولین بارمه الانم گوشام و پیشونیم درده چشامو حرکت میدم میخاد از بترکه سرم 1404/10/28 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5215 بایدبری پیش متخصص مغز و اعصاب و ام ار آی بدی...احتمال داره میگرن باشه احتمال داره یه حمله باشه قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه
nihan28 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1708 بایدبری پیش متخصص مغز و اعصاب و ام ار آی بدی...احتمال داره میگرن باشه احتمال داره یه حمله باشه میگرن دارم میگرن عصبیه گشنه تشنه باشم یاعصبی شروع میشهاما الان هیچ کدومو نداشتم واولین بار توحموم اینجورمیشم پیشونیم یجوری تیرکشید حتی چشامو نمیتونستم. حرکت بدم😭الانم درد دارم مخصوصاگوشام
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5215 میگرن دارم میگرن عصبیه گشنه تشنه باشم یاعصبی شروع میشهاما الان هیچ کدومو نداشتم واولین بار توحموم ای ... خوب باید بری یه اسکن ام ار آی بدی قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه