2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه دارم خفه میشمهرکاری دوست دارن میکنن

بخدا منم دارم خفه میشم از این ظلم

از آیندمون

از جوونیمون که تباه شد

از هموطنای بی گناهمون که کمر خم کردن زیر این فشار

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

اروم باش عزیزم ایشالا همونی میشه ک میخوای

عه شمااا سلاممم😅😁 منو یادتون هست ؟؟ اولای سال بود برام راهکار و مشاوره رایگان دادین 🥰

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

همین دیگه! هر عقیده ای برای یه عده محترمه حالا اون عقیده چه دینی باشه چه سیاسی چه زمینه های دیگه وقت ...

یقه رو گرفتیم اومدیم تو خیابون اونم چن روز پشت سر هم ولی سرکوب شدیم خواستیم عدالت برقرار شه ولی امثال شماها نذاشتن...بیرون اومدنمون برا نه عقاید بود ن دین ونه سیاست فقط و فقط حقمون.جوونیمون به باد رفت بخاطر یکپارچه نبودن و تیکه تیکه بودن پازل جامعه.از این بیشتر نمیتونم حرف بزنم چون نی نی یار ماشالا دست به تعلیقش حرف نداره اونم سرکوب میکنه

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
بحث من با یه کاربر دیگست عزیزم هر موقع کامنت شما رو ریپلای کردم انتقاد کنید اگرچه اصلا من چیز دیگه ا ...

وقتی تو پلتفرم عمومی کامنت میذاری باید انتظار ریپلای هم داشته باشی

اتفاقا اونیکه متوجه نمیشه شمایی

گفتی هر کسی عقاید خودش رو برای خودش نگه داره

مگه شماها عقایدتون رو برای خودتون نگه میدارید؟

عقاید شما وسط سفره ماست

بلد نیستم چجوریه شکررررر خدا نتم کار نمیکنه سرچ کنم یاد بگیرم

من از مایکت دانلود کردم اون کار میکنه

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
یقه رو گرفتیم اومدیم تو خیابون اونم چن روز پشت سر هم ولی سرکوب شدیم خواستیم عدالت برقرار شه ولی امثا ...

شما فکر کردی ما راحت نشستیم زندگی میکنیم ؟

شما تو زندگی منی که راحت قضاوت میکنی ؟

ما هم سختی و مشکل اقتصادی زیادددد داریم

من پدرم رو از دست دادم دیگه باید بدونی چقدر برام سخته

ولی هرگزززز با کشتن افراد بی گناه ، خراب کردن بانک ها و آتیش زدن اتوبوس و مسجد موافق نیستم

همه با اعتراض بدون آشوب موافقن

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛