2777
2789
شما فکر کردی ما راحت نشستیم زندگی میکنیم ؟شما تو زندگی منی که راحت قضاوت میکنی ؟ما هم سختی و مشکل اق ...

ماهم با اینایی ک شما گفتی موافق نیستیم

اینا کلر ادم عادی نبود

یا از خودشون بود

یا از اونور بودن

کار افراد عادی و معترض عادی نبود

عه شمااا سلاممم😅😁 منو یادتون هست ؟؟ اولای سال بود برام راهکار و مشاوره رایگان دادین 🥰

سلام عزیزم من مشاوره زیاد دادم ن یادم نیست 😹😹

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا انگار من وزیر ارتباطاتم حسمم به نت وصله🤣

اگه طلبکارید فقط چرا به دیگران میپرید خب برید یقه اون اصلیه رو بگیرید😐من خودم ناراضیم براساس شرایط و تجربیات گفتم حس میکنم وصل نمیشه

شما فکر کردی ما راحت نشستیم زندگی میکنیم ؟شما تو زندگی منی که راحت قضاوت میکنی ؟ما هم سختی و مشکل اق ...

لباس شخصی میدونی چیه؟

از خودشون میفتن بین مردم هرکاری دوست دارن میکنن میندازن گردن مردم

وقتی تو پلتفرم عمومی کامنت میذاری باید انتظار ریپلای هم داشته باشیاتفاقا اونیکه متوجه نمیشه شماییگفت ...

شما بفرما دقیقا درباره کدوم عقیده ما داری صحبت میکنی؟

کدوم عقیده ما به شما آسیب زده ؟ دقیق بگو شاید اصلا منم چیزی که شما میگی رو قبول نکنم

ولی اینم بدونید دین به خودی خودش کامله و هررر آسیبی که تو جامعه هست از بی کفایتی بعضی مسئولاست و تقصیر عقیده دینی ما ها نیست خانوم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ماهم با اینایی ک شما گفتی موافق نیستیماینا کلر ادم عادی نبودیا از خودشون بودیا از اونور بودنکار افرا ...

بله درسته

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

شما بفرما دقیقا درباره کدوم عقیده ما داری صحبت میکنی؟ کدوم عقیده ما به شما آسیب زده ؟ دقیق بگو شاید ...

خیلی زیادن

یکیش رو میگم

همین عقیده حمایت از حماس

یا دشمنی با کل جهان و مرگ فرستادن به اینو اون که تو همه تجمعاتتون

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

شما کلا تو یه لیگ دیگه ای هستیکدوووووم عقاید؟؟؟؟؟

بله کدوم عقاید ؟ با عقاید دینی ما مشکل داری ؟؟ این بحثش جداست اگه اینطور باشه من اصلا دیگه هیچ حرفی ندارم

ما هم جزو مردمیم سختیای اونا رو ما هم می کشیم

ولی نمیذاریم کسی به عقیده دینی ما توهین کنه

لطفااااا دیگه ریپلای نکنید چون من حرف و جواب دیگه ای ندارم

گفتم که من نه مسئول اقتصادم نه چیز دیگه

از این بیشتر نمیتونم حرف بزنم...فقط بدون اعتراض و اصلاح طلبی نبود اسمش قیام و انقلاب بود ک بچه ها انجام دادن

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
لباس شخصی میدونی چیه؟از خودشون میفتن بین مردم هرکاری دوست دارن میکنن میندازن گردن مردم

از خودشون ؟ شما خودت مطمئنی اینا از خود حکومتن ؟

سلام عزیزم من مشاوره زیاد دادم ن یادم نیست 😹😹

زنده باشین عزیزم اشکالی نداره امیدوارم به همه خواسته های قلبیتون برسین چون کمک بزرگی به من کردین انشاءالله هر موقع به خواستم برسم باز بهتون پیام میدم 🙂❤❤❤

بله کدوم عقاید ؟ با عقاید دینی ما مشکل داری ؟؟ این بحثش جداست اگه اینطور باشه من اصلا دیگه هیچ حرفی ...

شماها فقط اسم دین رو یدک میکشین

و تو کار اصلا مسلمان نیستید

حضرت علی کلا ۴ سال حکومت کرد

وقتی دید مردم نمیخوانش خودش کناره گیری کرد

مردم رو نکشت که خودش بمونه