2821
2789

بله میشه گفت همونه اما یه مدت یکی زیاد دنبال آقای ای میچرخه! میاد جلو اما با وقفه حداقل 1 ساله

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله میشه گفت همونه اما یه مدت یکی زیاد دنبال آقای ای میچرخه! میاد جلو اما با وقفه حداقل 1 ساله

گلم حس میکنی حامله ام

جنسیت چی حس میکنی

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

برمیگرده بهم ؟ کی؟

نه، فعلا برگشتی نمیبینم، عزیزم دوست داره اما یه مقداری مسائل خانوادگی درگیرش کرده، یکم، طول میکشه!

اگه خواسته ای داشتین که خواستین جواب بدم، روی درخواست دوستی بزنین تا، بهتون جواب بدم بچه ها فقط یه سری شرایط داره که شاید هر کسی قبول نکنه ❤️

موفق باشین

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

گلم حس میکنی حامله ام جنسیت چی حس میکنی

حامله میتونی باشی! نیست بچه دختره

کم وبیش حستون شبیه همدیگس وجلومیاد ولی به این زودیا نه ۶ ماه الی ۱ سالازطریق حس شیشم ج ندادم کارت گر ...

گلم منم بگو حامله ام

جنسیت چی حس میکنی

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

نمیخواین بس کنید با این حس ششمی؟ گند زدید به نینی سایتاوایل باحال بود ولی دیگه شورشو در نیارین!

میتونی وارد نشی سایت عمومیه هرچی دوست دارم تاپیک میزنم مجبورت کردم بیای؟ عجبا

میتونی وارد نشی سایت عمومیه هرچی دوست دارم تاپیک میزنم مجبورت کردم بیای؟ عجبا

من مشکلی با حس ششمی و شخص شما ندارم. مشکلم اینه که هزارتا تاپیک با عنوان حس ششمی میاد و تاپیکای دیگه اصلا مشخص نمیشه و بین حس ششمی ها محو میشه. حداکثر ۱۰ تا ۲۰ تا ولی نه صدتا حس ششمی!

اگه دنبال دعوا و شر هستی ریپلای نکن