2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله میشه گفت همونه اما یه مدت یکی زیاد دنبال آقای ای میچرخه! میاد جلو اما با وقفه حداقل 1 ساله

گلم حس میکنی حامله ام

جنسیت چی حس میکنی

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

برمیگرده بهم ؟ کی؟

نه، فعلا برگشتی نمیبینم، عزیزم دوست داره اما یه مقداری مسائل خانوادگی درگیرش کرده، یکم، طول میکشه!

اگه خواسته ای داشتین که خواستین جواب بدم، روی درخواست دوستی بزنین تا، بهتون جواب بدم بچه ها فقط یه سری شرایط داره که شاید هر کسی قبول نکنه ❤️

موفق باشین

کم وبیش حستون شبیه همدیگس وجلومیاد ولی به این زودیا نه ۶ ماه الی ۱ سالازطریق حس شیشم ج ندادم کارت گر ...

گلم منم بگو حامله ام

جنسیت چی حس میکنی

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

نمیخواین بس کنید با این حس ششمی؟ گند زدید به نینی سایتاوایل باحال بود ولی دیگه شورشو در نیارین!

میتونی وارد نشی سایت عمومیه هرچی دوست دارم تاپیک میزنم مجبورت کردم بیای؟ عجبا

میتونی وارد نشی سایت عمومیه هرچی دوست دارم تاپیک میزنم مجبورت کردم بیای؟ عجبا

من مشکلی با حس ششمی و شخص شما ندارم. مشکلم اینه که هزارتا تاپیک با عنوان حس ششمی میاد و تاپیکای دیگه اصلا مشخص نمیشه و بین حس ششمی ها محو میشه. حداکثر ۱۰ تا ۲۰ تا ولی نه صدتا حس ششمی!

اگه دنبال دعوا و شر هستی ریپلای نکن