2777
2789
عنوان

ایستادن زیاد سر پا

46 بازدید | 11 پست

زیاد که کار میکنم

وقتی میخام بلند بشم با از خواب بیدار میشم کف پاهام به شدت درد میگیره...صندلم هم طبی درست کردن میپوشم...راهی هست این درد از بین بره

اسپاسم عضلانی و کشیدگی عضلات خواب رفتن کزکز شدن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرکات کششی کف پا انجام بده دمپایی پالس الکتریکی بخر و همیشه با روغن کف پاتو ماساژ بده

چه روغنی باید بگیرم...ممنون میشم بگی

هر شب ماساژ بدم تاثیر داره ؟

باید چکار کنم...نمیشه هم پیاده روی نکنم...کفی طبی هم دارم توی کفشم

حسن کار انتراکت بده خودت یا با پا کمرت بازی کن تموم بده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چه روغنی باید بگیرم...ممنون میشم بگیهر شب ماساژ بدم تاثیر داره ؟

من بخاطر ورزش زیاد درگیر این مشکل شدم حدود دو سال هم انواع اقسام دردهای کف پا رو تجربه کردم. قرص هم خوردم که از بین اونها قرص پیروکسیکام هفته ای یدونه میخوردم خوب بود. و روغن زیاد مهم نیس چی باشه فقط ماساژ عمیقی که رو روغن میدید مهمه ولی روغن زیتون یا روغن شترمرغ برای ماساژ عالی هستن. یه استوانه مثل لوله جارو برقی بزارین کف پاتون و بغلتونید که بیوفته داخل گودی کف پا و رباطها رو قشنگ بکشه. اگه ماساژور دارین از اونم استفاده کنین

من بخاطر ورزش زیاد درگیر این مشکل شدم حدود دو سال هم انواع اقسام دردهای کف پا رو تجربه کردم. قرص هم ...

خیر ببینید ممنونم حتما انجام میدم...منم دکتر گفت کف پات کمی صافه...کفی طبی جدا صندل جدا تهیه کردم کنی بهتر شد...اما زیاد میمونم سرپا باز درد دارم

خیر ببینید ممنونم حتما انجام میدم...منم دکتر گفت کف پات کمی صافه...کفی طبی جدا صندل جدا تهیه کردم کن ...

نگران نباش من یه روزایی داشتم که ده دقیقه تو خیابون بزور راه میرفتم ولی ادامه دادم و الان خیلی خیلی بهترم. اینم بگم که مربی ایروبیک هستم و این مشکل نتونست منو متوقف کنه. هر کاری که برای بهتر شدنش کشف کردی انجامش بده یروز میبینی کمرنگ شده و حسش نمیکنی.

نگران نباش من یه روزایی داشتم که ده دقیقه تو خیابون بزور راه میرفتم ولی ادامه دادم و الان خیلی خیلی ...

دستت طلا...من پاشنه پام تیر میکشه ...عکس هم دادم اصلا خار نداره.ارتپد جدا ارتپد فنی جدا..خجالت میکشم جلو خانواده نامزدم راه برم لنگ بزنم یهو موقع بلند شدن

خیر ببینید ممنونم حتما انجام میدم...منم دکتر گفت کف پات کمی صافه...کفی طبی جدا صندل جدا تهیه کردم کن ...

همزمان هم دارم وزن کم میکنم و پیاده روی ...کار خونه زیاد میکنم من...شب هم کیسه آب گرم زیر پام خیلی کیف میده

دستت طلا...من پاشنه پام تیر میکشه ...عکس هم دادم اصلا خار نداره.ارتپد جدا ارتپد فنی جدا..خجالت میکشم ...

میدونم برا منم اخرش درد کف پا رسید به پاشنه دیگه معمولا بعدش جایی نداره بره باید تحمل کنی و درمانش کنی اگه بزاری بدتر بشه ممکنه پات پیچ بخوره. حتما کلی نرمش کف پا و ساق پا و روی پا انجام بده