2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ٧ كيلو خريدم ٦ تا بسته باقالى پلوى پرملات دو نفره درومد حالا برو محاسبه كن😁😁

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

من ۱۰ کیلو دادم برام پاک کردن برای باقالی پلو .۲ کیلو شد

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

اما اگه برای پختن میخوای فکر کنم ۴.۵ کیلو بشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

وای پوستش چروک میشه که خیلی خوبه برای اینه که باقالی تازه است ‌اونایی که بیرون میخوری باقالی خشکه

من ۱۰ کیلو دادم برام پاک کردن برای باقالی پلو .۲ کیلو شد

دقیقا چون منم بیست کیلو دادم برام پاک کنه یه خانمی سه کیلو وهشتصد بهم داد تمیز و مرتب پوسته های اول و دومش فرستاده بود!!!!طفلک خیلی دقیق کار کرده بوداینقدر از این دقتش خوشم اومد که ده تومن بیشتر از قراری که باهم گذاشته بودیم بهش دادم و به هر کس هم سراغ گرفت معرفیش کردم 

حال متکلم از کلامش پیداست
وای پوستش چروک میشه که خیلی خوبه برای اینه که باقالی تازه است ‌اونایی که بیرون میخوری باقالی خشکه

میخوام مث بیرونیا خوش خور بشه 

باقالی خشک و باید از کجا گرفت