2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا کسی برا ازدواج نیومده

اشتباهی اومدی

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

مگ سایت دوستیابیه اینجا؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

خوب باشی خوبم سر راهت قرار میگیره

توقعات الکی هم نداشته باش

لقمه اندازه دهنت هم بردار

ببخشید رک گفتم

میدونی من خیلی سعی میکنم ک ب بقیه بفهمونم ک خوب نیستم ک نیاز دارم با یکی حرف بزنم ک روزی صد بار ب فکر خودکشی میفتم ک نمیتونم زندگی کنم ولی هیشکی نمیفهمه حتی کسایی ک بهم میگفتن ماهمیشه باهاتیمم تنهام گزاشتن من واقعا خستم خسته تر از اونیم ک ادامه بدم...:) . کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

خوب باشی خوبم سر راهت قرار میگیره توقعات الکی هم نداشته باش لقمه اندازه دهنت هم بردار ببخشید رک گ ...

اینهمه درس خوندیم دکتر شدیم شاغل هم هستیم و موقعیت اجتماعیمونم خداروشکر خوبه . لقمه اندازه دهن که هر کی دیدم صرفا دنبال منافع مالی بوده