2777
2789
عنوان

هر وقت در اتاقمو میبندم بابام کلید میندازه بدون در زدن میاد تو

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 50 پست
خب پدره بیچارشم که شب و روز مزاحمش نمیشه فقط در رو مینده قفل میکنه حتما پدرش حساس شده

دقیقا کارش زشته که حساس شده ،اینم که ۲۴ساعت درو قفل نکرده وقتی یکی درو قفل میکنه یعنی قطعا به دلیلی داره خیلی زشته مرد گنده دو جفت پا بپره وسط حریم یه دختر ، اگر دختر داری به عنوان یه مادر حواست به این مسائل باشه اصلا جالب نیست یه پدر این چیزا رو رعایت نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دررو قفل نکن حساس نمیشن

در اتاقم قفلش خراب شده در رو میبندم یه کم سخت باز میشه با کلید رو پیچوندن تو در راحت باز میشه در واقع قفل نمیکنم فقط میبندم در رو ولی چون سخت باز میشه نیاز به کلید داره

در اتاقم قفلش خراب شده در رو میبندم یه کم سخت باز میشه با کلید رو پیچوندن تو در راحت باز میشه در واق ...

بالاخره مادر پدرت هستن خیلی دوست دارن سخت نگیر اشکالی نداره گیر ندی خودش ول میکنه

والا من مادرم اگ بفهمم دختر م در رو قفل کرده واقعا حساس میشم

تو مادری خیلی فرق داره با پدر من به عنوان یه دختر هیچوقت دوست ندارم بابام لخت منو ببینه ، ۳۵ سالمم هست متاهل هم هستم گفتم که بدونی نگی بچه ای هیچ خانم نرمالی دلش نمیخواد حد و حریمش با پدر و برادرش شکسته شه

تو مادری خیلی فرق داره با پدر من به عنوان یه دختر هیچوقت دوست ندارم بابام لخت منو ببینه ، ۳۵ سالمم ه ...

دقیقا مادر باز یه چیزی لخت آدم رو دیده از بچگی ولی پدر...

دقیقا مادر باز یه چیزی لخت آدم رو دیده از بچگی ولی پدر...

اصلا زشته ، بعضیا یه حرفایی تو نی نی سایت میزنن آدم واقعا عصبانی میشه که یه سری چیزا خیلی عادیه واسشون ! تو یه تاپیک دیگه هم داداش دختره کلی توهین زشت و بی احترامی به خواهرش میکرد یه عده میگفتن عادیه برادر این حرفا بزنه !!!

الان ۵ ۶ ماهی هست این کارو میکنه امروز دیگه عصبانی شدم...

من خودمم مادرم اشکالی نداره پدرا خیلی دخترشونو دوس دارن تو تازه بزرگ شدی ولی اون خیلی وقت پیش لخته تو رو دیده ازش خجالت نکش

یکیشو داد الان گفتم دومی گفت گم شده 😐😐😐فکر میکنه بچه ام که باور کنم گم شده

کلید رو از قفل در نیار

از اون سمت دیگه کلید نمیره تو قفل

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...