2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندمش ، قبلا دیده بودم تاپیکاتو خیلییی ناراحت شدم عزیزم هیچ وقت فکر نمیکردم تو بیای تاپیک خیانت بزن ...

من خودمم باورم نمیشد

تو اطرافمونم هیچکس باورش نمیسد

رفته رفته حالم داره بدتر میشه

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

من خودمم باورم نمیشد تو اطرافمونم هیچکس باورش نمیسد رفته رفته حالم داره بدتر میشه

عزیزممم🥲

سخته ولی سعی نکن تنهایی باهاش کنار بیای حتما پیش تراپیست برو امیدوارم زود حال دلت بهتر بشه

هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A

عزیزممم🥲سخته ولی سعی نکن تنهایی باهاش کنار بیای حتما پیش تراپیست برو امیدوارم زود حال دلت بهتر بشه

اره تراپیست میرم خالی میشم شب ک برمیگردم میبینم جلو در خونمه همش دود میشه

اره تراپیست میرم خالی میشم شب ک برمیگردم میبینم جلو در خونمه همش دود میشه

دوباره برگشته ؟!😕

هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A

دوباره برگشته ؟!😕

نرفته بود

قبول نمیکنه خیانت کرده

اوایل پاپیچ میشد توضیح بده با داداشم و پسر خالم درگیرر شد

الانم شبا بعد از کارش میاد نیم ساعت ی ساعت زیرپنجره اتاقم میشینه سیگار میکشه میره

اون میره من تا صب خاطرات و مرور میکنم گریم میگیره

میتونم بپرسم چرا میخواستی اینکارو انجام بدی؟

یدونه تاپیک قبلم تو کامنتاش گفتم نمیخوام مرور کنم بیزحمت بخون

نرفته بود قبول نمیکنه خیانت کرده اوایل پاپیچ میشد توضیح بده با داداشم و پسر خالم درگیرر شد الانم ...

الهییی عزیزممم چ سخت😕🥲

نمیدونم واقعا چی بگم

خودت مطمعنی از خیانتش ؟