2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه منم قبول شدنی ذوق داشتم،منو موندم تو ماشین اخرین نفر،هیشکی نبود دیگه افسر پارک دوبل زدنی خودش ...

💃🥳

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

تبریککککک

ممنونمم

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

حقیقتا نه تاپیک اخرم گویای حالمه

خوندمش ، قبلا دیده بودم تاپیکاتو خیلییی ناراحت شدم عزیزم هیچ وقت فکر نمیکردم تو بیای تاپیک خیانت بزنی🫠💔

امیدوارم زود فراموش کنی و حالت بهتر شه زیبا♥️✨

هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A

دیشب سه بار در شرف حمله عصبی پانیک بودم هی به خودم میگفتم فرض کن داخل یه جزیزه گیر کردی ولی دیدم جزی ...

من تا حالا نداشتم حدود 20 روزه درگیر شدم خیلی بده

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

شکر خوبیمانشاالله زودتر پاتون خوب بشه🙏غمگینم تاپیک زدم راهنمایی خواستم هیچکس نیومد😭😭

کاش قبلش دلم خوب شه

الان میام

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!