2777
2789
عنوان

وصل شدن نت

358 بازدید | 22 پست

چرا همه الکی میان میگن ما وصلیم بعد که ازشون میخوای کانفیگ و پرو*کسی بفرستن غیب میشن؟ چه ملت مریضی داریم واقعا!! واسه پر بازدید شدن حاضرن با روح و روان بقیه بازی کنن! اگه وصلید توی همون پیام اول که میدید بگید با چی وصلید و همونو با ما ام به اشتراک بزارید

خسارت اختلال اینترنت برای کسبوکارها، روزانه ۶۰۰ میلیارد تومان

احسان چیتساز معاون سیاستگذاری و برنامهریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات درباره خسارت اختلال اینترنت به کسب و کارها گفت: این رقم بسته به شدت و نوع اختلال، بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان در روز تخمین زده میشود.

در حال حاضر هیچ برآورد رسمی درباره کل خسارات اقتصادی ناشی از اختلال یا قطعی اینترنت وجود ندارد. با این حال، گزارشهای کارشناسی مستقل و برآوردهای پژوهشگران این معاونت نشان میدهد که هر روز اختلال اینترنتی میتواند زیان میلیاردی به اقتصاد دیجیتال کشور وارد کند.

به گفته وی، این برآورد بر پایه شاخصهایی مانند کاهش ترافیک ورودی و خروجی، افت فروش پلتفرمها، کاهش درآمد تبلیغات دیجیتال، آسیب به آموزش برخط و برهم خوردن زنجیره خدمات دیجیتال انجام شده است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من از خیلیا شنیدم که دیروز صبح وصل بودنراست و دروغشو نمیدونم دیگه

دیروز اره من خودمم دیروز وصل بودم طرف صحبتم با اوناییه که میگن ما کلا از اول وصل بودیم یا الان وصلیم

دیروز تا ساعت یک ظهر وصل بودم اما امروز نه نمیشه اگه کسی امروز وصله لطفاً بهم کانفینگ بده

برا من اصلا وصل نشد حتا دیروز...

یعنی برات پیام های تلگرام و اینستاگرام بالا اومد از اونجا فهمیدی ؟؟؟

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈