2777
2789
عنوان

زردی طول کشیده

1272 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. دختره من دو ماهشه. بدنیا که اومد زردی داشت که رفت بالا تا ۱۷. چند بار ازش خون گرفتیم حدود ۸ بار تو یک ماه. این ماه رفتم بهداشت گفتن زرده بچتون که گفتم دیگه ازمایش نمیگیرم بچه م خونش تموم شد دستگاه زدن گفت رو ۹. خیالم راحت شد دیشب واسه اطمینان ازمایش خون داد رو ۳ بود اما خیلی زرده. تن و بدنش کاملا زرده حتی واسه خودم رفتم دکتر ، دکتره تا بچه رو دید گفت بچتون زرده ها. چکار کنم به نظرتون. ازمایشاش پایینه اما واقعا زرده بچه. کسی تا حالا به این مورد برخورد داشته؟؟ازمایش های غربالگری ش هم هم نرمال بود مشکل نداشتن

ببرش یجا پیش دکتر طب سنتی از پشت گوشش حجامت میکنه سریع خوب میشه...ترسم نداره ی خراش کوچیک میزنه ی قطره خون میاد تموم.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فقط حجامت

خواهرزاده همسر خواهرم تا دوهفته زردی داشت.اینقدرررر بد بود که بنده خدا دیگه نا تداشت شیربخوره.کل بدنش از فرط خونگیری کبود شده بود.اینقدر ازش خون گرفتن که بیخال بیحال بود.آخرش دکتره گفت زردیش بالاست.باید خونش رو عوض کنید.بااصرار زیاد بزرگترا و با ترس و تردید بردنش حجامت.انکار معجزه بود.خوب خوب شد.الانم ۶ماهشه گل پسرشون.

اینو چون خودم از نزدیک دیدم و اذیتایی که نی نی کشید هروقت ببینم کسی از زردی گله میکنه بهش میگم فقط حجامت.

شاید رنگ پوستشه  اخه بچه گناهه اینقدر ازمایش گرفتین ازش😕 زردی 3 که اونقدرا نیست که بخواد زرد ...

چشاش زرد نیست اما تنش و صورتش واقعا زرده. یعنی چشماش زرد بود اما قرص فنوباربیتال دادم چشاش سفید شد اما زردی بدنش نرفت. میترسم برا بچه م بد باشه

سلام بچتون زردیش خوب شد توروخدابگین منم همین مشکلودارم

سلام عزیزم. تقریبا دو‌ماه و نیم طول کشید اما خود به خود خوب شد. البته قرص فنوباربیتال خیلی کمک کرد تو رفع زردیش. روزی یک عدد. نصف میکردم نصف صبح نصف شب با شیر خودم حل میکردم دادم بهش خوب شد

سلام عزیزم. تقریبا دو‌ماه و نیم طول کشید اما خود به خود خوب شد. البته قرص فنوباربیتال خیلی کمک کرد ت ...

سلام الان بچتون چطوره دیگه زردیش کاملا از بین رفت

پسر من ۵۰ روزشه زردیش ۷ هست دکتر فنوباربیتال نداد گفت عوارض داره و گفت تا یکماه دیگه خودش خوب ميشه احتمالا