2777
2789

من عاااااااشق کتابم نمایشگاه کتاب میبینم ذوق میکنمو کلی کتاب میخرم

بیشتر رمان میخونم ولی کتابای دیگم میخونم در مورد تاریخ روانشناسی یا در مورد زناشویی کتاب زنان ونوسی مردان مریخی کلی از مشکلات زناشوییمو حل کرد دیگه میدونم چجوری رفتار کنمو کجا چی بگم.

صد سال تنهایی رمانیه که بنظرم همه باید بخونن

جزو رماناییه که برتر هستن.صد رمان برتر سرچ کن میاد برات

اپ کتاب صوتی هم دارم گوش میدم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب شما اول باید یه کم از علاقه مندی هات بگی تا بشه پیشنهاد داد، سلیقه ها متفاوت هستن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

بیشتر کتابای گابریل گارسیا رو بخون

ایرانی هم فهیمه رحیمی بخون

من یه رمانشو چند سال پیش خوندم هنوزم به فکرشم خیلی اون دوران روم تاثیر داشت

رمان آریانا نویسنده فهیمه رحیمی

هنوزم میخونم رماناشو

خب شما اول باید یه کم از علاقه مندی هات بگی تا بشه پیشنهاد داد، سلیقه ها متفاوت هستن

دنبال یه آثاری هستم که ازشون یاد بگیرم. کتابش حرف جدیدی برای گفتن داشته باشه

سفرنامه های منصور ضابطیان به کشورهای مختلف نگاه جدیدی در مورد فرهنگ های متفاوت بهتون می دهد.تا حالا چند جلدش بیرون آمده به اسامی مارک و پلو، مارک دو پلو، برگ اضافی، سباستین و چای نعناع

کتاب جامعه شناسی خودمانی به زبان خیلی ساده و روان در مورد ایرادات جامعه ایرانی در طول سال ها سخن گفته و عمیقا شما رو به تعمق بیشتر ترغیب می کند.

کتاب نفحات نفت و نشت نشا از رضا امیرخانی در مورد مسائل قشر دانشگاهی و تاثیر نفت در زندگی ایرانیان سخن گفته، امیر خانی سبک نوشتاری خاصی داره و این دو کتابش رو من خیلی پسندیدم.

کتاب در جست و جوی حسن خیلی زیبا بود، ماجرای یک خانواده آمریکایی هست که قبل از انقلاب در ایران زندگی می کردند و سال ها بعد دوباره به ایران بر می گردند تا سرایدار سابق شون به اسم حسن رو پیدا کنن

در زمینه ادبیات داستانی پیشنهاد من این کتاب ها هستن؛ قلعه حیوانات از جورج اورل، عطر سنبل عطر کاج از فیروزه جزایری دوما، خدمتکار از کاترین استاکت، ریشه ها از الکس هیلی، بر جاده های آبی سرخ و آتش بدون دود از نادر ابراهیمی و قصه های مجید از هوشنگ مرادی کرمانی که فضای خیلی متفاوتی نسبت به سریال دارد.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
سپاس فروان

امیدوارم براتون مفید واقع شده باشه