2777
2789
عنوان

مسواک نی نی ها

116 بازدید | 16 پست

خانوما مسواک رو از کی برا نی نی هاتون شروع کردین و به چه شکلی

دخترم یکسالشه و8تا دندون داره من خودم دندونام خیلی زود خراب شد اصلا دوسندارم دخترم مث خودم شه خدای نکرده

چیکارمیتونم بکنم براش

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

پسرم تا الان که ۴ ساله و نیمه متنفر بود از مسواک اصلا نمیذاشت ولی دیروز با باباش رفته خرید واسه خودش ...

تاالان چجوری مراقبت کردین از دندوناش

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی که مادرهایی مثل شما اهمیت میدن به بهداشت و پیشگیری از بیماری های دهان و دندان ، از یک تا سه سالگی مسئولیت مسواک و نخ دندان با والدین هست . از مسواک انگشتی و یه مقدار خیلی کم خمیر دندان استفاده کنین و همچنین حتمااا از نخ دندان هم غافل نشید .

آخی نازی خمیر دندان که فکر نکنم الان بتونه استفاده کنه خودت مسواک خیس کن بزن براش

امتحان نکردم همکاری میکنه بنظرتون؟

هیچ کاری نکردیم چون لجبازه خونه رو میزاره رو سرش 🫠

منم امتحان نکردم هنوز نگرانم

چه عالی که مادرهایی مثل شما اهمیت میدن به بهداشت و پیشگیری از بیماری های دهان و دندان ، از یک تا سه ...

چطور خمیر دندونی ؟میترسم همکاری نکنه

امتحان نکردم همکاری میکنه بنظرتون؟

اره براش مسواک طرح دار بچگانه بگیر خوشش میاد

یه مدل مسواک انگشتی هم بود اون موقع ها نمیدونم هست هنوز یا ن استفاده اش راحت تره

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

من از یکی شنیدم که بچه سه سالش مسواک نمیزده

مامانشم رفته جلوش مسواک زده و وانمود میکرده که خیلی داره بهش خوش میگذره

بچش از اون موقع تشویق شده دیگه هرشب خودش میره مامانشم صدا میکنه میرن مسواک میزنن

🥨

اره براش مسواک طرح دار بچگانه بگیر خوشش میاد یه مدل مسواک انگشتی هم بود اون موقع ها نمیدونم هست هنوز ...

مسواک انگشتی داره وقتی که دندون درمیاورد گرفتم برا لثه هاش

ایشالا که همکاری کنه

من از یکی شنیدم که بچه سه سالش مسواک نمیزده مامانشم رفته جلوش مسواک زده و وانمود میکرده که خیلی داره ...

چه قشنگ،

😍

چطور خمیر دندونی ؟میترسم همکاری نکنه

از خمیردندان های کودکان استفاده کنید کفایت میکنه ، اگر همکاری نکنه طبیعیه ، اما چند ویدیو برای آموزش در این مورد هم میتونید ببینید. حتی اگر میتونید کودکتون رو به دندانپزشک هم ببرین تا با این محیط آشنا بشه.

من از موقعی که دندوناش دراومد براش مسواک زدم با مسواک انگشتی

الآنم خودش ۳/۵ سالشه خودش میزنه بعد یدور هم ما میزنیم براش که خیالمون راحت بشه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍