2777
2789

عالی

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تحت نظر دکتر هر کسی یه جوره

تحت نظر هستم بعد۳سال بچه دار شدم

۴هفته که بودم بتا دادم شد۱۱۰ بعد۴۸ساعت بعد شد ۳۱۰بعد۴۸ساعت بعد شد ۵۵۰ دیگه خوردیم به تعطیلات امروز رفتم بعد ۴روز شده بو۱۸۰۰

دکترم که با همون۳۱۰گفت حامله ای ۳هفته دیگه بیا برای صدای قلب

تحت نظر هستم بعد۳سال بچه دار شدم۴هفته که بودم بتا دادم شد۱۱۰ بعد۴۸ساعت بعد شد ۳۱۰بعد۴۸ساعت بعد شد ۵۵ ...

وای شما دقیقا با منی منن امروز آزمایش دادم عصر جوابش میاد دل تو دلم نیس

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
🙏🥰😍

میگم میشه بی بی مثبت باشه و آزمایش منفی؟! منم بعد از سه سال حامله شدم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ای جانم عزیزم انشالله که مثبته خبر بده جوابش و گرفتی

باشه عزیزم ...دکتر برات ۷ هفتگی سونوگرافی نوشته؟من هنوز دکتر نرفتم

نمیدونم عزیزم من توی این۳سال به بار بیبی مثبت دیدم آزمایش هم مثبت شد

من یک بار هم بی بی نزاشتم تو این سه سال چون بیشتر جلو میفتاد به بی بی نمیرسید دیگه ...شما علائم هم داری؟