سلنا22 مدیر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 51 عنوان آخ جون😍 | مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 71 پست منم به جمع شما پیوستم😀😍 1397/02/21 | 21:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manooagham عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 1243 😆😆😆😆😆 الان ترامپ از برجام رفته ، جوانمرد افسرده شده اون ک جوانمرده وای به حال ما😓 ⚘پسرداییم⚘دنیامه کسی طرفش بیاد اول هشداره بعدش کشتاره...😊
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41924 اره تو تاریخ عضویتت سابقه نداشته انقدر طولانی قهر نکنی😂😂😂 😅😅😅😅 بخاطر تو نمیرم بخدا آبروم رفته فردا ساعت شیش منتظرتمبعد لی لی خاله بازی کنیم من قهر کنم 😅😅😅 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
۰۰الهــــه_برفـــی۰۰ عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 11188 دورت بگردم من معروف 😐😅..کتک خوار بهتره که !تو خودت قند و نباتی شکلاتی شکلاتی 😍❤ کتک خوار چرا؟😡😡اسم بده جنازه تحویل بگیر😄😘❤قربونت برم😍❤ 💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡 اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمیپذیرم
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 😅😅😅😅 بخاطر تو نمیرم بخدا آبروم رفته فردا ساعت شیش منتظرتمبعد لی لی خاله بازی کنیم ... 😠😠😠😠 نمیخواد تو که من هستم قهر کنیطرفدارات کچلم میکنن😫😫😫 دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41924 سلبریتی سایتی دیگه😁😁😆😆 نه بابااا عزیزدلم.... این چیزا فراموش میشه کاش تو قلب بچه ها و توذهنشون یه چیز خوب از خودم بذارم که بعد ۱۰ سال بازم منو یادشون بیاد🤗😍❣ 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 سلبریتی سایتی دیگه😁😁😆😆 سلبریتی قهر قهرو😁😁😁 دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
گلمنگلی عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1771 نه بابااا عزیزدلم.... این چیزا فراموش میشه کاش تو قلب بچه ها و توذهنشون یه چیز خوب از خودم بذارم که ... گذاشتی دیگه 😍😍😍😍🍀🍀
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 نه بابااا عزیزدلم.... این چیزا فراموش میشه کاش تو قلب بچه ها و توذهنشون یه چیز خوب از خودم بذارم که ... چیزی بهتر از ادامس تفی😁😁😁یا او شلوار خونگیت ؟ هر جا اون شلوارها روئیت بشه همه یادت میوفتننگران نباش😁😁😁 دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41924 سلبریتی قهر قهرو😁😁😁 آقااا اصلا من قهرم دارم میرم خونمون 😅😅😅😅😅😅 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 آقااا اصلا من قهرم دارم میرم خونمون 😅😅😅😅😅😅 😂😂😂 دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41924 گذاشتی دیگه 😍😍😍😍🍀🍀 دورت بگردم❤🤗😘 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))