2789
اره تو تاریخ عضویتت سابقه نداشته انقدر طولانی قهر نکنی😂😂😂

😅😅😅😅 

بخاطر تو نمیرم بخدا آبروم رفته فردا ساعت شیش منتظرتم‌بعد لی لی خاله بازی کنیم من قهر کنم 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دورت بگردم من معروف 😐😅..کتک خوار بهتره که !تو خودت قند و نباتی شکلاتی شکلاتی 😍❤

کتک خوار چرا؟😡😡

اسم بده جنازه تحویل بگیر😄😘❤

قربونت برم😍❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

😅😅😅😅  بخاطر تو نمیرم بخدا آبروم رفته فردا ساعت شیش منتظرتم‌بعد لی لی خاله بازی کنیم ...

😠😠😠😠 نمیخواد تو  که من هستم قهر کنی

طرفدارات کچلم میکنن😫😫😫

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
سلبریتی سایتی دیگه😁😁😆😆 

نه بابااا عزیزدلم.... این چیزا فراموش میشه کاش تو قلب بچه ها و توذهنشون یه چیز خوب از خودم بذارم که بعد ۱۰ سال بازم منو یادشون بیاد🤗😍❣

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نه بابااا عزیزدلم.... این چیزا فراموش میشه کاش تو قلب بچه ها و توذهنشون یه چیز خوب از خودم بذارم که ...

چیزی بهتر از ادامس تفی😁😁😁

یا او شلوار خونگیت ؟ هر جا اون شلوارها روئیت بشه همه یادت میوفتن

نگران نباش😁😁😁

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
سلبریتی قهر قهرو😁😁😁

آقااا اصلا من قهرم دارم میرم خونمون 😅😅😅😅😅😅