2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه

125 بازدید | 18 پست

دو نفر با هم دوستن یک دو ساله .بعد پسر رابطه تو یه خانواده خشن و بی احساس بوده بدون پشتوانه ی پدر خودش درس خوند سر کار رفت ماشین گرفت هنوز سنش هم کمه و دانسگاش تازه تموم شده.با یک دختر اشنا شده دختر هم رشته ای که خونده تموم شده و تو خونه هست و میگه حوصله ی کار کردن یا ادامه دادن رو نداره ذوق و شوقش برا پیشرفت مادی اقتصادی صفر هست .پسره هم خرج بیرون و وسایل دختره رو میکنه اما دختره شکایت داره و زیاد قهر میکنه مثلا میگه تو قربون صدقم نمیری تو بی احساسی تو کم حرفی تو زیاد لباس برا خودت نمیخری چرا به کارای حسی میگی چص کلاس.حالا اون پسر هم نهایت تلاشش همینه و کلا مدلش اینجوریه .پسره اهل دختر بازی و خیانتم نیست و این اولین دوس دخترشه .

بنظرتون تو این رابطه که هی قهر و اشتیه مقصر کیه ؟ ایا این دو تفر که یکیشون برونگرا و دیگری درونگران بهم میخورن ؟با فرض بر اینکه کلا تغییر نمیتونن بکنن.

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دختر لوس بازی در میاره و اگه این پسرو از دست بده زندگیشو باخته👌🏻 خیلی خیلی خیلی پسرا و مردا لا...شی شدن این روزا همچین پسر کاری که خرجتو بده و چشم و دل پاک باشه یک در میلیون وجود داره ... به جای اینا طرفشو بشناسه یه سری چیزارو با صحبت. مشاوره حل کنه عشقشو بکنه

خب ببین این دوتا طرز نشون دادن عشقشون متفاوته. مثلا اینطوری که من متوجه شدم دختره بیشتر دوست داره بهش گفته شه و پسره بیشتر با رفتارش نشون میده. تنها چیزی که حلش میکنه صحبت کردنه🥸

بنظرم دختر لوس بازی در میاره و اگه این پسرو از دست بده زندگیشو باخته👌🏻 خیلی خیلی خیلی پسرا و مردا ...

ولی پسره بلد نیس بگه عشقمو عزیزمو اینا یا ناز بکشه

ولی پسره بلد نیس بگه عشقمو عزیزمو اینا یا ناز بکشه

ببین عزیزم به عینه و به چشم همچین چیزیو دیدم دختر بخاطر همین چیزا ژندگیشو خراب کرد الان خیلییییییی پشیمونه البته کار اونا به طلاق رسید... پسره دست خودش نیست یاد نگرفته کم کم با محبت کردن بهش و صحبت و مشاوره بهتر میشه این مساله ای نیس که رابطه خوبو بخاطرش خراب کنی بخدا.. بیرون هیچ خبری نیس سعی کنید بسازید با هم

خب ببین این دوتا طرز نشون دادن عشقشون متفاوته. مثلا اینطوری که من متوجه شدم دختره بیشتر دوست داره به ...

خیلی صحبت کردن دعوا کردن قهر کردن ولی باز عوض نمیشن کلا دو مدل متفاوتن .

خیلی صحبت کردن دعوا کردن قهر کردن ولی باز عوض نمیشن کلا دو مدل متفاوتن .

مشاوره هم میتونه کمک کنه اگه انجام ندادن. داداش و زن داداش منم همچین مشکلی داشتن با مشاوره کارشون حل شد. درکل اگه رابطه خوبیه و مشکل فقط همین طرز نشون دادن عشقشونه خرابش نکنن بهتره و باید جفتشون از خر شیطون بیان پایین