2777
2789
عنوان

paرتنرم و عشق اولش

375 بازدید | 29 پست

بچها من ۴ ساله با یکیم ولی یوقتا از کاراش میفمم که منو دوس نداره یا اونجوری بهم حس نداره مثلا بیرونیم اصا با من حرف نمیزنه یا دل نمیده بهم با اونم ۴ ساله تموم کرده یا شبا استوری میزاره براش منم خیلی ناراحت میشم خیلیم دوسش دارم از اونور میگم نخاد میگه نمیخامت کات میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حساس شدی

مثلا استوری چی میزاره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

باهاش راجب این مسئله منطقی صحبت کن اگر منطقی جواب داد اوکیه اما اگر دیدی داره میپیچونه و بحث اینک تو حساس شدی اشتباه فک میکنی فلان میکشه وسط خودتو نجات بده

از بی کفنی زنده مانده ایم!( هدایت عزیز)

اهنگای غمگین

از کجا میدونی برای اونه شاید یه مشکل دیگه ای داره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

هیجوقت نفردوم نباشید اذیت میشید وبه خودتون توهین میکنید.البته اگر مطمعنی که دلیلش همینه و ذاتا آدم کم حرف و درونگرایی نیست

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

یادمه با یکی اشنا میشدم برام پستای غمگین خیانت میفرستاد ازونجایی ک پارتنر قبلیش بهش خیانت کرده بود منم کات کردم بعدش هرچی پیگیر شد جواب ندادم

شماهم به خودت احترام بزار خودت ازین رابطه بیا بیرون