یلدابودم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1331 عنوان دعا باطل 64 بازدید | 3 پست بچه ها اگه دعا بگیریم اما پشیمون شیم همون بندازیمش دور کافیه؟؟ 1404/10/28 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selenophile_ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2292 بندازش تو اب رواندعای بدگرفتی یاخوب براخودت یا دیگراندرکل من از ذعانویس میترسم چون هرکسی علمشو ندارع ممکنه دعای خوب بنویسن برعکس شه شر دعا بگیردت یبار چندسال پیش برا کارخیر هم رفتم سمتش اونقد بلاگریبانگیرم شد توبه کردم یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدنهای بیفایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...
یلدابودم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1331 بندازش تو اب رواندعای بدگرفتی یاخوب براخودت یا دیگراندرکل من از ذعانویس میترسم چون هرکسی علمشو ندارع ... برای خودم نه یکی دیگه گرفتم ولی بعد پشیمون شدم گفتن اگه نجسش کنی باطل میشه
selenophile_ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2292 برای خودم نه یکی دیگه گرفتم ولی بعد پشیمون شدم گفتن اگه نجسش کنی باطل میشه نه عزیزم فقط داخل اب روان بشورش باطل میشهدستتو بمال رونوشته ها اب باخودش ببرهسمت نجاسات نبر یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدنهای بیفایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...