2777
2789
عنوان

درخواست ایجاد گزینه حذف تاپیک

158 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

مختصر بگم اگر شما هم مثل من دوست دارید خودتون بتونید تاپیکاتونو حذف کنید این زیر به نشانه ی درخواست فقط یک نقطه هم بزارید کافیه تا بره توی پربازدید ها و نی نی یار ها به فکر بیوفته نی نی یار هارم تگ کنید شاید فرجی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقمم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

باش تا صبح دولتت بدمد

کنار ما باش🫂 که محزون🪾 در انتظار بهاریم🪴 ✅️ما ( ایران🇮🇷🤝 ) و خدا⬅️🔝 ✅️ 💪 .... شما و همه⬅️ 🔚🕳 عید وبهار 1405 بر شما مبارک🌸 ان شاءالله که خداوند به برکت این عیدبزرگ و به برکت یاد مولا صاحب الزمان دلهای شما را همواره به لطف خود،نورانی کند 💫🙏🙏 ✅️ من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫✅️کاشکی یه بارون بزنه غم شهر رو بشوره ببره 🌧 اینجاشو که گیر افتاديم بکنه زودتر بگذره... چه خوب بچینه واسمون همون خدای رنگین کمون 🌈 ✅️ اگر رنگین کمان می خواهید باید بارش باران را به جان بخرید 🌈🌧 ✅️ به امید سیطره ی حکومت نور بر جهان🙏💫🙏 اللهم عجل لولیک الفرج المهدی الموعود علیه السلام 🙏💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️