2789
عنوان

شما جای من

162 بازدید | 13 پست

سلام

توی تاپیک های قبلی گفته بودم که خواهر شوهرم از خارج از ایران اومده اما شوهرم که بهش زنگ زده (3 بار) با شوهرم حرف نزده و ... 4 روز پیش بعد از 1 ماه رفت فردای رفتنش مادر همسرم شوهرمو صدا کرد که من اومدم تهران بیا ببینمت. شوهرم رفت وقتی برگشت دو تا پاکت دستش بود که گفت مامانم اینا رو داده گفته خواهرم سوغاتی آورده. منم بهش گفتم بذارش جلوی در و اصلا نیار داخل. نه بی ادبیش رو میخوام نه سوغاتیشو اونم وقتی که رفته داده واسطه بده به تو. خلاصه شوهرم ی شب گذاشت روی جاکفشی جلوی در. فرداش برد گذاشت کنار اتاق منم هیچی بهش نگفتم. ولی خیلی ناراحتم شما جای من بودید چه کار می کردید؟

خب ابن بچه بازیا چیه زنگ بزن رک بگو فلانی کادوتون رو نمیخ ام با اجازتون میبخشم به نیازمند یا برات می ...

آخه رفته و اصلا شماره تماس خارج از ایرانش رو ما نداریم. کلا هیچ تماسی باهم نداریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه میخوام بهشون بفهمون کارشون خیلی زشت بوده.

علت این که جواب تلفن برادرش رو نداده چی بوده

علتش رو بپرس

حتما یه مسائلی از قبل بوده

وگرنه حتما برادر و زن برادرش رو دوست داره که براتون سوغاتی آورده

حتما به یادتون بوده ولی از یه چیزی دلگیره

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
من با مادرشوهرم حرف نمیزنم ولی به شوهرم گفتم من میدمش به نیازمند خوشش نیومد

بهرحال تا به خودشون اطلاع ندی پیش خودشون دارن میگن بهش سوغاتی دادیم اونم برده استفاده کرده یا خورده !!!!

شوهرتم قاطی این مسائل نکن

من زنداداشم خیلی خیلی خانم نجیب و خوبیه اما خیلیم رک و صادقه

یبار مامانم یه چیز بی ارزش گذاش تو نایلون براش فرستاد داداشمم بازش نکرده بود با عجله برده بود

زنداداشم زنگ زد گف من نیازش ندارم کلا من اینچیزارو اصلا اینشکلی استفاده نمیکنم اینو...و خیلی راحت برش گردوند خودشم یه کیلو میوه گذاشته بود روش که مامانم ناراحت نشه

علت این که جواب تلفن برادرش رو نداده چی بوده علتش رو بپرس حتما یه مسائلی از قبل بوده وگرنه حتما براد ...

من واقعا از کارهاشون سر در نمیارم خودشون میگن قبلا سر موضوعی خواهره دلگیر شده. بعد بلند شد مراسم خواستگاری من اومد. عروسی نیومد. هیچ تماس تلفنی ای هم با برادرش نداره. ازدواج کرد به اصرار مادرش ی زنگ به شوهرم زد که مثلا دعوت کنه که اونم میس کال شده بود شوهرم هر چی زنگ زد دیگه جواب نداد. الانم که بعد از 4 سال اومده شوهرم 3 بار زنگ زده هر بار به بهانه ای حرف نزده بعد از ی ماه که رفته دوتا پاکت مادرش دست گرفته که مثلا اینو فلانی سوغاتی داده.

به نظر من اگر قهری سوغاتی معنی نداره اگر قهر نیستی تلفن جواب ندادن معنی نداره. میخوای سوغاتی بدی چرا میذاری وقتی رفتی ی نفر دیگه بیاره بده. اصلا من شک دارم فکر میکنم اینو خود مادرشوهرم از طرف خودش داده الکی گفته سوغاتیه.

بهرحال تا به خودشون اطلاع ندی پیش خودشون دارن میگن بهش سوغاتی دادیم اونم برده استفاده کرده یا خورده ...

واقعا کار درستی کرده منم میخوام عید که رفتم خونه مادر شوهرم اینا رو با ی چیز دیگه بذارم بدم به مادرشوهرم بگم بدید به مستحق من استفاده نمی کنم. مطمئنم جنجال را میندازه

واقعا کار درستی کرده منم میخوام عید که رفتم خونه مادر شوهرم اینا رو با ی چیز دیگه بذارم بدم به مادرش ...

نه چه جنجالی

خیلی محترمانه بگو من استفاده نمیکنم گفتم نزارم یه گوشه خاک بخوره

به عنوان خیرات بدیر یه مستحق یا یکی دیگه چه اشکالی داره

نه چه جنجالی خیلی محترمانه بگو من استفاده نمیکنم گفتم نزارم یه گوشه خاک بخوره به عنوان خیرات بدیر یه ...

اینطوری من میشم آدم بده چون به نظرم شوهرم هم باید سوغاتی خودشو نپذیره. البته میگم من حرفهای تو رو به مادرم همون موقع گفتم اما من بعید میدونم.

واقعا کار درستی کرده منم میخوام عید که رفتم خونه مادر شوهرم اینا رو با ی چیز دیگه بذارم بدم به مادرش ...

نمیدونم به شوهرم بگم میخوام اینکارو بکنم یا توی عمل انجام شده بذارمش. چون اگر بگم میگه خودت بده به نیازمند ولی من میخوام اونها متوجه بشن.