2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست
مرسی ازت عزیزم🥹🩷 حرفات خیلی آروم ترم کرد میتونم بپرسم عکس و فیلمات در چه حد بود؟یعنی نود بود؟چه ...

خطت رو عوض کن و ارامش و بع خودت هدیه بده من چندسال زجر کشیدم لللن خطو عوض کردم انقد راحت شدم ک نگو

دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد

برا من میومد دم دانشکاهم سلفی میگرفت میفرستاد برام!! میگف اومدم ب هم دانشگاهی هات نشون بدم

دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم حضوری ازم گرفت و یکسال تمام بخاطر اونا مجبور بودم تن ب خواسته ش بدم 💔خیلی زجر کشیدم نابود شدمچ ...

بمیرم برات عزیزم خدا لعنتش کنه کثافتو 🥲🥲

چی کشیدی

خداروشکر به خیر گذشت خدا بکشه اینجور عوضی هارو

دیگه خطت رو عوض کردی پس خلاص شدی؟دیگه شمارت رو نداره تهدیدت کنه اخه

برا من میومد دم دانشکاهم سلفی میگرفت میفرستاد برام!! میگف اومدم ب هم دانشگاهی هات نشون بدم

وای عجب روانی ای بود خدا بکشتش

ولی باز بنظرم میتونستی شکایت کنی اخه تو متاهل نبودی که به تو گیر بدن و توروهم مجازات کنن

بمیرم برات عزیزم خدا لعنتش کنه کثافتو 🥲🥲 چی کشیدی خداروشکر به خیر گذشت خدا بکشه اینجور عوضی هار ...

اره عزیزم دیگ بهم دسترسی نداره

اونم قصدش این بود من بترسم التماس کنم و مث سال اول بخاطر تهدیدش دوباره برم خونه ش و ازم سواستفاده کنه

قصدش دردسر دادگاه درست کردن واسه خودش نیست

دیگه دیده نمیتونه بهم دسترسی داشته باشه میره سراغ ساده لوح بعدی

من پرستارم شهرمونم کوچیکه

ممکنه بعدها تو بیمارستانی جایی ببینمش اصلا😂

فقط باید ب این ادما ترست رو نشون ندی

اینا از ترس منو تو تغذیه میکنن

اره عزیزم دیگ بهم دسترسی نداره اونم قصدش این بود من بترسم التماس کنم و مث سال اول بخاطر تهدیدش دوبار ...

خداروشکر خلاص شدی خیلی خوشحالم واست🥹

امیدوارم خدا جوابشو بده اینجور آدما خیر نمیبینن

امیدوارم طرف من هم واقعا از شکایت بترسه

وای عجب روانی ای بود خدا بکشتش ولی باز بنظرم میتونستی شکایت کنی اخه تو متاهل نبودی که به تو گیر بد ...

اره خیلی اذیتم گرد ولی بجز سال اول هیچ وقت ترسمو بهش نشون نمیدادم

اونم همممممه ی راه های ترسوندن منو امتحان میکزد

من خانواده نداشتم مامانم دشمنم بود و چند ساله تنهایی خوابگاه زندگی میکنم عزبزم شما مادرت پشتته اصلا نباید بترسی

اگهعهع دوبازه زر زر کرد بگوک ب مادرت گفتی

بگو مامانم گفته تا شکایتش نکنم خودشو پدرشو نکشونم دادگاه ول کنش نمیشم

اسم خونواده ش بیار ک بترسه

اره خیلی اذیتم گرد ولی بجز سال اول هیچ وقت ترسمو بهش نشون نمیدادماونم همممممه ی راه های ترسوندن منو ...

عجب بی پدرمادری بود شانس ماعه دخترایی مثل ما چرا گیر اینجور کثافتا میفتن اخه

همینکارو میکنم🩷

الانکه چهارماه گذشته یه دوماه دیگه هم صبر میکنم اگه تهدید کرد که همینکارو میکنم اگه تهدید نکردم که من میخوام پیج و اکانتم رو دلیت بزنم و شمارم رو عوض کنم ولی چون همه چی دستشه و روانی و مریض جنسیه میترسم مثلا تو کانالها و گروه های ناجور بعدا پخش کنه

عجب بی پدرمادری بود شانس ماعه دخترایی مثل ما چرا گیر اینجور کثافتا میفتن اخه همینکارو میکنم🩷 الا ...

نترس این کارو نمیکنه عزیزم برای خودشم عواقب داره

الان انقد با هوش مصنوعی میشه چیر میز ساخت ک نیاز نیس کسی خودشو ب دردسر بندازه الکی فکر و خیال نکن گلم

نترس این کارو نمیکنه عزیزم برای خودشم عواقب داره الان انقد با هوش مصنوعی میشه چیر میز ساخت ک نیاز نی ...

مرسی فدات شم🥹🩷

برات آرامش و زندگی راحتی رو ازاین به بعد آرزو میکنم

مرسی فدات شم🥹🩷 برات آرامش و زندگی راحتی رو ازاین به بعد آرزو میکنم

مرسی عزیزم امیدوارم برای خودت هم بهترین ها اتفاق بیفته❤

الان دوباره نتارو قطع کردن چجور میخاد پخش کنه اخه مرتیکه اسکل پلشت اگر توی پیام عادی تحدیدت کرده اون ...

نه الان که نمیتونه

چهارماه هم که گذشته

من کلی میگم یه روزی

نه زرنگتر ازاین حرفاست همیشه تو تلگرام اونم با اکانت فیک تو سکرت چت تهدید کرد سه بار تهدیدم کرد سریع هم دوطرفه پاک میکرد و دلیت اکانت