2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست

من اللن ۲۵ سالمه

وقتی ۱۹ سالم بود این ماجرا واسم شروع شد

هنوز هنوزه ۶ سال گذشته فقط تهدید میکنه😂

تازع این طرف من ن خانواده داره ازشون بترسه ن شغل درست درمونی ی معااد تازه ترک کرده ک ۲۰ سال از من بزرگتره!

این با این وضع داغونش و سن زیادش نتونست کاری کنه

طرف تو ک کم سن تره از خانواده ش هم میترسه

تابستون فیلمو تو ایتا واسم فرستاد منم راستش ترسیدم

ب وگیل زنگزدم گفت اون ۶ ساله داره از هر دری تلاش میکنه ببینه تو با گدومروش ب حرف میای وب التماس میفتی تا از همون طزیق بیچاره ت کنه

گفت من اینجور موارد خیلی دیدم این ب صورت دوره ای دور میفته تو مخاطباش و اکس هاش تهدیدشون میکنه ببینه کی بالاخره میترسه تا بدترش کنه

گف فقط مث قبل از هرجا پیام داد بلاک کن وخطت رو عوض کن و هیج واکنش جدیدی نشون نده

توهم عزیزم اصلا نترس فقط بهش التماس نکن و بلاکش کن اون قصدش خودا.رض.ا یی خودشه میخواد ازت عکسای بیشتری بگیرخ قصدش دردسر دادگاه پاسگاه درست کردن واسه خودش نیست

دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابروی خودم و خانوادم میره🥲

پخش نمیکنه هیچکاری نمیکنه

دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد

واییییی به خدا با تو نبودم😐منظورم به اون خانومه بود که میگفت هیچکی نمیگه بهش که چرا کار خودش اشتباه ...

ببخشید عزیزم من اشتباه برداشتم کردم معذرت میخوام

یه لحظه فک کردم منظورتون به منه

من اللن ۲۵ سالمه وقتی ۱۹ سالم بود این ماجرا واسم شروع شدهنوز هنوزه ۶ سال گذشته فقط تهدید میکنه😂تازع ...

مرسی ازت عزیزم🥹🩷

حرفات خیلی آروم ترم کرد

میتونم بپرسم عکس و فیلمات در چه حد بود؟یعنی نود بود؟چهارم مشخص بود یا نه؟

و اینکه چرا به جرم تهدید ازش شکایت نمیکنی؟

اخه من حتی دوس ندارم این آدم تهدیدم کنه اگه برگشت تهدید کرد به جرم تهدید میخوام ازش شکایت کنم یا شمارشو بدم به وکیل زنگ بزنه بترسونتش

واقعا چه آدمای بی ناموس و پستی هستن اینجور آدما

مرسی ازت عزیزم🥹🩷 حرفات خیلی آروم ترم کرد میتونم بپرسم عکس و فیلمات در چه حد بود؟یعنی نود بود؟چه ...

فیلم حضوری ازم گرفت و یکسال تمام بخاطر اونا مجبور بودم تن ب خواسته ش بدم 💔خیلی زجر کشیدم نابود شدم

چهره نیفتاده بود نه

وکیل گف شکایت نکن ب اون دلایل ک گفتم بهت

و اینکه رابطه برا خودمم شاید شلاق اینا میداشت چون سن قانونی رد کرده بودم

ولی اینم گف ک اون مواد زده قبلا الان مغز براش نمونده ممکنه قاطی کنه با سیمکارت های بدون سند و... فیلمو بفرسته

و قابل پیگیری نباشه

گفت اگر باز هم فیلم فرستاد و تهدید کرد بگو اول واسش اظهار نامه بفرستیم اینجوری هرزمانی فیلمه پخش بشه میتونیم بگیم کار این بوده و مدرگ محسوب میشه

طرف من ادم خطرناکی بود سنش بالا بود معتاد بوده قبلا و خانواده هم نداشت ازشون بترسه

بهترین راه نشون ندادن ترسم و بی تفاوتی بود و اینکه خطمم عوض کردم

این پنجشیش ساله جز تهدید کاری نکرده اینا فقط بلدن تعدید کنن

کسی بخواد کاری بکنه بی سر صدا انجام میده تو بوق کرنا نمیکنه

این وگیلا هزارتا مثل منو تو رو دیدن یه چیزی میدونن