2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوباره زنگ بزن صدبار زنگ بزن گریه کن اصلا برو اداره پلیس گریه کن شکایت کن

بدون مدرک چجوری شکایت کنم اخه😭

یاروهم از اون موقع دیگه خودشم پیداش نشده اخه میترسم کاری کنم دیوانه شه😭

بدون مدرک چجوری شکایت کنم اخه😭یاروهم از اون موقع دیگه خودشم پیداش نشده اخه میترسم کاری کنم دیوانه ش ...

ولکن فک نکنمدیگه بیاد سراغت پخش عکس براش سودی نداره میخواسته ازت سو استفاده کنه با عکسا ک نتونست

ولکن فک نکنمدیگه بیاد سراغت پخش عکس براش سودی نداره میخواسته ازت سو استفاده کنه با عکسا ک نتونست

منم همین فکرو میکنم

خودش هم میدونه نمیتونه پخش کنه نه؟اخه قبلش بهم گفته بود من همچین کاری نمیکنم من اگه پخش کنم ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی ازم شکایت کنی پدرمو دربیاری

من میترسم به اونا هم چیزی بگم اخه به اونا هم اعتماد ندارم از کجا معلوم هکره خودش همه چی رو سیو نکنه ...

توهم چقدر استرسی تو ک انقدر ناراحت این چیزایی اصلا برایچی نود دادی الان ک دادی دیگه دنبال ناجی ها باش اه

بدون مدرک چجوری شکایت کنم اخه😭یاروهم از اون موقع دیگه خودشم پیداش نشده اخه میترسم کاری کنم دیوانه ش ...

بزار پخش کنه اون موقع شکایت کن ب درک انقدر عکس مکسای دخترا رو پخش کردن هیچی ب هیچی تکون نخورده اون اتوسارو یادت نمیاد دیگه بدتر از اون نبست ک

خجالت نمیکشی؟از خدا نمیترسی؟به من میگی خراب؟!

واییییی به خدا با تو نبودم😐

منظورم به اون خانومه بود که میگفت هیچکی نمیگه بهش که چرا کار خودش اشتباه بوده همه میگن برو شکایت کن میگم طرف اون مردک خرابو میگیره

حالا خوبه منم بگم خجالت نمیکشی از خدا نمیترسی تهمت میزنی؟

😐 واح

گوه خورده مرتیکه عوضیی نترس هیچ غلطی نمیکنه من یکی ی بار آیدیمو زده بود رو ی عکس خیلی بد تو تلگرام ...

اره اونم هست یه پسره بود رضا هاشمی بود ایدیشم دارم تو تلگرام همراه گوشی طرف رو هک میکنه همه عکساشو پاک میکنه یه برنامم درست کرده بود حالت قند شکن بود طرف رو گوشیش نصب میکرد کلا پاک میشد همچی ولی پولی بود حدود ۵۰۰

استارتر توکه به ما تهمتم زدی ولی خواستی بگو ایدیشو بدم اینترنت درست شد بهش پیام بدی کمکت کنه به خیلیا کمک کرده تو تیک تاک همش میزاره

عزیزم منم مق تو بودم تابستون با استرس گذشت بزار کامل تعریف کنم چیشد خیالت راحت شه

دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد