2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست
گوه خورده مرتیکه عوضیی نترس هیچ غلطی نمیکنه من یکی ی بار آیدیمو زده بود رو ی عکس خیلی بد تو تلگرام ...

من میترسم به اونا هم چیزی بگم اخه به اونا هم اعتماد ندارم از کجا معلوم هکره خودش همه چی رو سیو نکنه و تهدید به پخش نکنه منو؟ دیگه نمیتونم اعتماد کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول اشتباه کردی جوری رفتار کردی انگار برات مهمه باید میگفتی ار گوهی میخوای بخور بعد ام بلاک اونجو ...

میدونم خیلی ترسیدم اخه اولین بارم بود نود میدادم هیچی نمیدونستم سکته کردم خدا لعنتش کنه😭

دیگه هم پیداش نشده منم موندم چیکار کنم

چرا انقدر زود اعتماد کردی رابطتتون به اونجا کشیده بوده مردی رو که ندیدی نمیشناسی زرتی عکس نود دادی د ...

منم رو همین حماقتم موندم دیگه😭من اولین بارم بود گولم زد از سادگیم سواستفاده کرد خدا بکشتش

اره مدت زیادی از رابطمون نگذشته بود

بعد من نمیدونستم میشه سکرت چت رو پیچوند این انگار کل صفحه چت رو ضبط کرده

هیچ غلطی نمیکنه اصلا نگران نباشبخواد این کارو کنه خودش پاش گیر میفته چون کافیه شکایت کنی ازش

ممنونم پس من کلا کاری نکنم؟با خیال راحت پیج و اکانتم رو دلیت بزنم و شمارم رو عوض کنم؟

منم رو همین حماقتم موندم دیگه😭من اولین بارم بود گولم زد از سادگیم سواستفاده کرد خدا بکشتش اره مدت ز ...

قضیه پول گرفتن از پسره برای عکس اینا نبوده که؟ دیگه سمت اینکارا نرو با کسی هم صمیمی شدی کلا عکس نودو فراموش کن حتی میگن به شوهرتونم نفرستید الانم ولش کن پیامم داد سین هم نکن ریکشن نشون ندی میره ولی تا وقتی واکنش میدی برمیگرده

ممنونم پس من کلا کاری نکنم؟با خیال راحت پیج و اکانتم رو دلیت بزنم و شمارم رو عوض کنم؟

اره بابا کاری نکن

دیده ترسیدی فکر کرده از طریق ترست میتونه هرچیزی بخواد ازت

مگه ۲۰ سال پیشه با پخش عکس تهدید کرده

والا به راحتی میشه بگی هوش مصنوعیه

اصلا نترس دیگم زود اعتماد نکن

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

کلا ی مدلت پیج اینستاتو دیلیت بزن ولی چ مامان پایه ای داری دیدی این کارو کردی نزده تو دهنت

مامانم بیچاره خیلی ناراحت شد خیلی گریه کرد و حرف بارم کرد شرمندم جلوش😭ولی خب بنده خدا گفت چیکار میتونه بکنه جز اینکه پشتم باشه گفت اگه خدایی نکرده پخش کرد چهرت که تو عکس و فیلما نیس میگی با هوش مصنوعی ساخته و قصد اخاذی داشته و ازش شکایت میکنیم پدرش رو درمیارم

096380زنگ بزن و بعد منتظر بمون از 🍑 پارش کنن

اینکه شماره فتاعه من خودم دوبار زنگ زدم

فقط میگن باید مدرک ببری دفتر قضایی شکایت کنی

کلی گرفتاری داره من اخه مدرک هم ندارم

اینکه شماره فتاعه من خودم دوبار زنگ زدم فقط میگن باید مدرک ببری دفتر قضایی شکایت کنی کلی گرفتاری دار ...

دوباره زنگ بزن صدبار زنگ بزن گریه کن اصلا برو اداره پلیس گریه کن شکایت کن

قضیه پول گرفتن از پسره برای عکس اینا نبوده که؟ دیگه سمت اینکارا نرو با کسی هم صمیمی شدی کلا عکس نودو ...

میدونم عزیزم بخدا من اولین بارم بود من یه عمر پاک زندگی کردم نمیدونم چرا زد به سرم گولشو خوردم

راستش دوست شدیم خیلی بهم محبت کرد و خودش رو خوب نشون میداد و خانواده خیلی مذهبی هم داشت من چت میدونیتم یارو اینجور مریض جنسیه

تو خریت خودم موندم

انفاقا خودش بهم گفت من دوس دارم پارتنرم رو ساپورت کنم و وضعش هم خوب بود هرهفته بهت پولم میدم من گاو گول خوردم فک کردم آدم حسابیه همشهریمم نیست😭

اره بابا کاری نکندیده ترسیدی فکر کرده از طریق ترست میتونه هرچیزی بخواد ازتمگه ۲۰ سال پیشه با پخش عکس ...

ممنونم عزیزم

بله بخدا من خودم خیلی پشیمونم دوس دارم بمیرم تا حالا به هیچ پسری اعتماد نکرده بودم نمیدونم کارمای چیرو پس دادم کی رو قضاوت کردم اینجور بلا سرم اومد

اخه عکس و فیلم لختی رو هم بگم هوش مصنوعیه باور میکنن نه؟چهرمم نیست ولی اتاقم و اینا مشخصه فقط صورتم نیس