2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست
من جات بودم میگفتم یکی به عنوان وکیل یا پلیس بهش پیام بده یا زنگ بترسونتش

اتفاقا با وکیل معروفی حرف زدم و اون همینکارارو میکنه برای دخترا

ولی با توجه به شرایطم و جزئیات که همه چی رو بهش گفتم گفت من بنظرم یارو بیخیال شده که چهارماهه پیداش نیس و الان یکم خطریه یهو بعد چندماه زنگ بزنم تهدیدش کنم بزار اگه باز پیداش شد من تهدیدش میکنم

ولی اخه من میخوام یه مدت دیگه شمارم رو عوض کنم و پیج و اکانتم رو دلیت بزنم دیگه کجا میخواد تهدیدم کنه

اصلا موندم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چندسالته؟کشورکه اینقدبی درپیکرنیس مجازات داره عکس خصوصی کسی روپخش کردن کاش دست همه آدمای اینجو ...

من ۲۴سالمه

اره منم امیدوارم این آدم گیر بیفته و دیگه نتونه به این کاراش ادامه بده من موندم چجور هنوز گیر نیفتاده

امثال شما پسر هرکاری کنه هر غلطی کنه چیزی بهش نمیگین فقط دختر رو سرزنش میکنید

نه اتفاقا پسرم اندازه دختر مقصرن فرقی نداره نه اینکه دختر خودشو قربانی بدونه و بگه شکایت میکنم جفتتون اندازه هم مقصرید

اخه مدرک تهدید ندارم که من فقط ایدی تلگرامش و یه شماره و پیج اینستا ازش دارم اون کثافت مریض حتی چندت ...

اگه اینبار پیام تهدید آمیز داد اسکرین بگیر

اگه ویس داد ذخیره کن

خلاصه هر مدرکی

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ول کن ارزش توبیشترازاینه که به یه آدم مریض فکرکنی...

بله درسته

اخه از من سواستفاده کرده و من دوس دارم تقاص پس بده و نتونه به این کاراش ادامه بده

و میترسم اخه عکس و فیلمام دستشه

نه اتفاقا پسرم اندازه دختر مقصرن فرقی نداره نه اینکه دختر خودشو قربانی بدونه و بگه شکایت میکنم جفتتو ...

من حرفی باشما ندارم هرجور دلتون میخواد فک کنید

فقط اینقد راحت بقیرو قضاوت نکنید چون بدتر ازاینا سرتون میاد

اگه اینبار پیام تهدید آمیز داد اسکرین بگیر اگه ویس داد ذخیره کن خلاصه هر مدرکی

همینکارو میکنم

ولی اگه نداد چی؟من میخوام پیج و اکانتهام رو دلیت بزنم و شمارم رو عوض کنم اخه

میترسم بعدها برای خودش پخش کنه

خدا بکشه همچین پسرای بی ناموسی رو

اخه الان چهارماه گذشته نه پیداش شده نه کاری کرده پیامای تهدیدش هم ندارم چون کلا دوبار تو سکرت چت تهد ...

گوه خورده مرتیکه عوضیی نترس هیچ غلطی نمیکنه من یکی ی بار آیدیمو زده بود رو ی عکس خیلی بد تو تلگرام گوه خوری میکرد دوست پسرم برنامه نویس بود و خیلی چیزا سرش میشد دادم دهنشو صاف کرد نترس اصلا الان که اینستا نیست اینستا درست شد بگرد ی پیجی هست آیدی بدی بهش بگی اذیتم میکنه هکش میکنند دهنشو صاف میکنند بگرد پیدا کن ایدیشو بده ب اون پیج

از اول اشتباه کردی جوری رفتار کردی انگار برات مهمه باید میگفتی ار گوهی میخوای بخور بعد ام بلاک اونجوری کاری نمیکرد

حالا بعدش بهتر بود قانونی پیگیزی کنی

خدایا میبینی؟ جوونامونو پر پر میکنن بعد با حرفاشون نمک میپاشن رو زخممون، مگه میشه انقدر بیشرف باشن؟ 💔

هیچ غلطی نمیکنه اصلا نگران نباش

بخواد این کارو کنه خودش پاش گیر میفته چون کافیه شکایت کنی ازش

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏