2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست
عزیزم شما داری از یه متجاوز حمایت می کنی این خانم اون عکس فقط برای اون اقا فرستاده هر سو استفاده ای ...

من به هیچ وجه از اون یارو حمایت نکردم اتفاقا دلم میسوزه برا دختری که انقد احمقه که اینکارا رو کرده ولی اینکه هیچ کی بهش نمیگه کارت غلطه و خودت مقصری و همه میگن شکایت کن برام عجیبه

خدا به داد بچه های شما برسه با این حجم از پشتیبان نبودنتون

حالا خونواده منو ندیدی

۱۸ سالم بود یه پسره تو اینستا مزاحمم شده بود

دری وری میگف

منم بچه بودم ترسیده بودم

تازه تو پیجمم عکس از خودم نبود چار تا استوری چرت و تار بود

بابام انقد بی ت...ه بهم گف تقصیر خودته اینا رو راه میدی تو پیجت که مزاحمت شن🫤🫤

اوج جرئت بابای من🫤

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت کسی تهدیدشو عملی نمی کنه تهدید فقط تازمانی ارزش داره که بترسونتدفعه دیگه پیام داد بگو از تک ...

بله منم همین فکرو میکنم ممنون از راهنماییتون حتی خودش قبلش بهم گفته بود من اگه پخش کنم ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی ازم شکایت کنی پدرمو دربیاری و با اکانت های فیک میومد تو سکرت چت تهدید میکرد و سریع چت رو دوطرفه پاک میکرد

نمین عزیزم. من دوستم بهش تجاوز شده بود رفت پلیس احدی بهش نگفت چرا رفتی. به خانواده ش هم اطلاع ندادن. ...

اون حتما اشنا داشته یا مدرک خیلی قوی داشته من اینو که گفتم خودم دیدم

من به هیچ وجه از اون یارو حمایت نکردم اتفاقا دلم میسوزه برا دختری که انقد احمقه که اینکارا رو کرده و ...

خب اوکی کاراش غلط و اشتباه درسته قبول دارم ولی تهدید کردن سه بار از اون بدتره و جرمه

من به هیچ وجه از اون یارو حمایت نکردم اتفاقا دلم میسوزه برا دختری که انقد احمقه که اینکارا رو کرده و ...

اتفاقا از مرده حمایت کردی با مقصر دونستن دختره. این اسمش قربانی نکوهی و حمایت از خلافکاره. به خاطر طرز فکر امثال شماهاست که وقتی دختری بهش تجاوز میشه به کسی نمیگه.

عزیزم برو به پلیس فتا تهدیداشو نشون بده خودشون پدرشو در میارن. به خانواده ت هم نمیگن با شما هم کاری ...

متاسفانه از تهدیداتش شات ندارم همه چی تو سکرت چت بود و اون خیلی سریع بود کسی خونه نبود من با گوشی دیگه شات بگیرم از پیاماش و کلا دوبار تهدید کرد

و متاسفانه همشهریمم نیست و یارو خانواده مذهبی هم داشت من نمیدونم مریض جنسی و روانیه

فقط یه شماره ازش دارم اون عوضی چندتا شماره داره و یه ایدی تلگرام و پیج اینستاش

با وکیل معروفی هم صحبت کردم گفت هیچ کاری نمیکنه نگران نباش با خیال راحت زندگیتو بکن

متاسفانه از تهدیداتش شات ندارم همه چی تو سکرت چت بود و اون خیلی سریع بود کسی خونه نبود من با گوشی دی ...

از هیچی نترس عزیزم. الکی بگو اسکرین شات دارم و اکه یه بار دیگه تهدید کنی همون لحظه میدم دست فتا از هیچی هم نمیترسم. هیچ گهی نمیخوره مطمئن باش چون اگه کاری کنه زندگیش به باد میره. قانون کاملا پشت توعه. برای نزدیکان من پیش اومده که بهت میگم

فقط تروخدا با بزرگترت در میون بذار یا زنگ بزن مشاوره 1480که به وقت بیشتر اشتباه نکنید ازت سواستفاده ...

اره به مامانم گفتم خیلی عصبانی شد ولی گفت ازم حمایت میکنه

اصلا دیگه یارو پیداش نشد و چهارماه گذشته

اسم و شماره تلفن پسره رو بدونی میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی ازش پدرشو درمیارن

زنگ زدم به فتا

گفت باید مدارک تحویل بدی دفتر قضایی

گفت احتمال زیاد فقط تهدید بوده اگه پخش کرد دیگه نیاز به مدرک تهدید نیس و ازش شکایت کنی و بگی به کی مشکوکی و عکسا دست کی بوده کافیه ما پیداش میکنیم