parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 98 عنوان آزمون دکتری 52 بازدید | 10 پست سلام کسی اینجا ازمون دکترا ۱۰ بهمن داره؟🤔 سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :) 1404/10/28 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 98 من دارم خوندی 🤦♀️ سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 98 نه 😭 تو چی؟ کدوم رشته ای؟ علوم اجتماعی 🥲🥲🥲 من خیلی نگرانم چون امتحانات ارشدم تموم نشده سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
mim_noun عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 12276 علوم اجتماعی 🥲🥲🥲 من خیلی نگرانم چون امتحانات ارشدم تموم نشده ببخشید ارشد دانشگاه دولتی بودید یا ازاد؟ مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️
sonyachan عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 2204 علوم اجتماعی 🥲🥲🥲 من خیلی نگرانم چون امتحانات ارشدم تموم نشده منم رشته ترجمه. موفق باشی 🥹
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 98 ببخشید ارشد دانشگاه دولتی بودید یا ازاد؟ دولتی سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 98 تاریخ ۱۰ هستمن فک کردم پنج بهمنه ! نه 😂😂😂 سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 98 منم رشته ترجمه. موفق باشی 🥹 قربونت تو هم موفق باشی سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)