2777
2789

نزدیک یکساله خونه گرفتیم بچه کوچیک داره گریه میکنه مدام برام اصلا گریه بچه مهم نیست چون خودم باردارم

زنه همش داد میزنه خیلیییی زیاد به بچش میگه خفه شو دهنتو ببند پدر سگ همش داره سر بچش داد میزنه خستم کرده ساعت ۲ ۳ شب بلند داد میزنه خفه میشی یا جرت بدم خیلیییی فحش میده میگه دهنتو ببند تا تیکه پارت نکردم

واقعا نمیدونم این چ مادریه بچه یکسالشه چطور دلش میاد 😐

وای ن صبح خواب دارم ن شب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم گرفتاره افسردگی و خشم داره تو وجودش خدا نجاتش بده

مردای نره خری که درخواست دوستی میدین سگ شما رو نگاه نمیکنه هری اشغالای ولگرد . خانمای گل شما هم لطفا درخواست ندین هر حرفی باشه تو تاپیکا با هم حرف میزنیم 🥰

بیچاره اون بچه 🥺🥺🥺

بمیرم براش 🥺

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

یک مادر خسته و افسرده تنهاست احتمالا که اون بچه طفلک رو اینجوری عذاب میده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا کنه جا به جا شن

وگرنه با هر نعره ش بچه تو رو هم بیخواب میکنه

با کلمات تمیزشم بچه ت قبل مامان بابا فحش یاد میگیره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.