2789
عنوان

جاری تو مخی

165 بازدید | 16 پست

من چهارسال و نیم پیش ک نامزد کردم از اونجایی ک کلا خانوادگی تعارفی هستیم همیشه مناسبت ها برای مادرشوهرم هدیه میگرفتم و اینا اونم هربار ک واسم کادو میگرفت خیلی کلا هزینه نمیکرد بجز دوتا النگویی ک واسم خریدن الان ک برادرشوهرم نامزد کرده جاریم توی مناسبتا برای هیچکدوم هیچ هدیه ای نمیخره و کلا به روی خودش نمیاره و الان من میبینم چقدرم اتفاقا دوسش دارن احترام میذارن بهش

با اینکه جاریم پیش من خیلی غیبتشون رو میکنه

پدرشوهرم ک تابلو وقتی میبیندش ذوقشو میکنه واسه من ک نامزد بودم اینجوری نبود اصن زیاد باهام حرف نمیزد همسرم میگ چون بابام دیدش واسه تو نسبت به عروس خوب نبود انقدر ک تو واسشون خوب بودی الان فک میکنن اونم مثل توعه

ولی من کلا رفتاراشون رو ک میبینم حسرت میخورم ک انقدر همیشه احترام گذاشتم ولی واسه اونا با اونی ک نمیکنه فرقی ندارم

آزاد باشی ایران...

عزیزم شما حسودی

ای رهبر آزاده شهادتت مبارک🖤نمیشود مسلمان بود و کنار اسرائیل ایستاد، نمیشود انسان بود و کنار آمریکا ایستاد،امروز مرز حق و باطل مشخص است و سکوت بر ما حرام است..اینک شمایید و دنیای بدون آقا..نظاره گر باشید که چه بر سرتان می آید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا عروس بعدی عزیزتر میشه

با عروس اول یه سری مشکلات دارن که برای بعدی حل شده دیگه

بیشتر با زندگی خودتون برس ....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

عزیزم شما حسودی

عزیزم میگم دارم حسرت گذشته ی خودمو میخورم ک انقد احترام گذاشتم مناسبتا واسشون کم نذاشتم با اینکه اونا خیلی جاها کم گذاشتن

آزاد باشی ایران...

عزیزم میگم دارم حسرت گذشته ی خودمو میخورم ک انقد احترام گذاشتم مناسبتا واسشون کم نذاشتم با اینکه اون ...

نخیر شما میگی جاری تو مخی..

ای رهبر آزاده شهادتت مبارک🖤نمیشود مسلمان بود و کنار اسرائیل ایستاد، نمیشود انسان بود و کنار آمریکا ایستاد،امروز مرز حق و باطل مشخص است و سکوت بر ما حرام است..اینک شمایید و دنیای بدون آقا..نظاره گر باشید که چه بر سرتان می آید..

خداوکیلی چرا دنبال داستانی

سعی کن واسه هیچکس هیچ کاری نکنی وقتی توقع داری

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خداوکیلی چرا دنبال داستانی سعی کن واسه هیچکس هیچ کاری نکنی وقتی توقع داری

دنبال داستان نیستم خدایی شما باشی ناراحت نمیشی ادما فرق تورو با بقیه ندونن؟

هیچوقت توقع نداشتم توی این چهارسال ولی الان ک میبینم جاریم چقدر حاضرجوابیشون رو میکنه بازم چقدر احترامشو دارن و دوسش دارن ناراحت میشم

آزاد باشی ایران...

معمولا عروس بعدی عزیزتر میشهبا عروس اول یه سری مشکلات دارن که برای بعدی حل شده دیگهبیشتر با زندگی خو ...

اره واقعا با اینکه چقدر حاضر جوابیشون رو میکنه جاریم

من زیاد نمیرم و بیام ولی ناخوداگاه ناراحت میشم

آزاد باشی ایران...

دنبال داستان نیستم خدایی شما باشی ناراحت نمیشی ادما فرق تورو با بقیه ندونن؟هیچوقت توقع نداشتم توی ای ...

میشم خیلی هم میشم ولی بخدا هیچ کاری و واسه بقیه با توقع انجام نمیدم اینجوری حالم خیلی عالیه شما هم همین کارو کن توقع نداشته باش و حرف همسرتم درسته پدر و مادر شوهر واقعا فکر میکنن اونم مثه شماست و مطمئن باش با مرور میفهمن چقد خوب بودی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دقیقا مثل جاریم

این فرق گذاشتنا قراره ادامه دار بشه،فقط نقطه ضعف نده دستشون مهم نباشن برات،اهمیت نده

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

میشم خیلی هم میشم ولی بخدا هیچ کاری و واسه بقیه با توقع انجام نمیدم اینجوری حالم خیلی عالیه شما هم ه ...

دست خودم نبود وقتی این حجم از فرق گذاشتنو دیدم

کادوها و احترامایی ک میذارن بهش

شما درست میگی مرسی

آزاد باشی ایران...