tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1224 عنوان 𝑲𝒂𝒏فینگ 𓆈 198 بازدید | 7 پست کاՈفینگ با برنامه ی« v2Box که رنگش مشکیه نوشته V2» باید استفاده کنیم؟ از کجا باید kانفینگ گیر بیارم؟ چجوری اصلا این کارو باید بکنم؟ 1404/10/28 | 12:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2354 خلاقیت🤌🏻 نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1224 اره با همون برنامس ولی الان وصل نیست اصلادنبالش نگرد اخه بعضیا تو یه تاپیکی داشتن میگفتن که وصل شدن
arezoosho عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1019 Config هست نه k . جواب سوالم اینه باید قبلاً میخریدی یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
meowdoleh عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6840 ببین وصل نمیشه یعنی من کپی هم میکنم میفرستم اونجا نشون نمیده جدیدرو نمیدونم چرا قبلیا هستن فقط که timeout شدن با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1224 Config هست نه k . جواب سوالم اینه باید قبلاً میخریدی سیسی سخت نگیر 😂💔
arezoosho عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1019 سیسی سخت نگیر 😂💔 پست گذاشتم. آخه از دیروز همه غلط میگن. باید میخریدی . یا از کسی که قبلاً داشته میگرفتی. بعدم الان کار نمیکنه یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.