2777
2789
دقیقاً کارت درسته... اونا همین و میخوان بریم نرم افزارهای اشغال خودشونو که تمام اطلاعاتمون رو باش می ...

منم همین نظرو دارم از روبیکا هم خوشم نمیاد آشغاله میخوان ما باهاش عادت کنیم

وقتی بازش میکنی انگار وارد سال ۹۷ شدی

مثلا خواستن شبیه اینستا درستش کنن ولی انگشت کوچیکشم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=] دقیقاً کارت درسته... اونا همین و میخوان بریم نرم افزارهای اسغال خودشونو که تمام اطلاعاتمون رو باش می ... [/QUOTE]

یعنی نرم افزارهای خارجی هیچ کدوم از اطلاعات مون رو در نمیارن همین جنگ دوازده روزه و اکثر ترورها اطلاعات اولیش از طریق همین پلتفرمهای خارجی صورت میگیره دیگه ودر مورد نرم افزارهای ایرانی اگه کسی جاسوس نباشه و به کشورش خیانت نکنه کسی باهاش کاری نداره تازه اونم میگن حریم خصوصیه تا مورد خاصی پیش نیاد دنبالش رو نمیگیرن

برای انان که ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست و برای آنانکه ایمان ندارد هیچ توضیحی کافی نیست خدایا خودت به ما بصیرت و ایمان کافی بده و در جاده های خطرناک زندگی و امتحانات سخت خودت هوامونو داشته باش

[QUOTE=] دقیقاً کارت درسته... اونا همین و میخوان بریم نرم افزارهای اسغال خودشونو که تمام اطلاعاتمون ...

شما اصلا جزو مردم ایران نیستید که من بخوام باهاتون همکلام بشم... جای شما لبنان و فلسطین و عراق هست